detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Tannbehandlinger

Få smilet tilbake

Fra rådgivning om tannpleie fra estetisk tannlegearbeid til tannoperasjoner – uansett hva tilstand tennene er i, kan du få det laget hos tannklinikken Alanya Dental Center i Alanya, Tyrkia. 

Kvaliteten av medisinske ytelser 

Alanya  Dental Center i Alanya har en stab av kvalifiserende medarbeidere, som er utdannet på førende tyrkiske og europeiske universiteter, og som i mange tilfeller underviser på tannlegehøyskoler i Tyrkia. Her prates det også flere språk, og man er vant til å ta seg av utenlandske pasienter. 
En innledende vurdering starter med en gjennomgang av din tannjournal og røntgenbilder, slik at tannlegen kan vurdere den nødvendige behandling og utarbeide passende forslag. Dermed sparer du tid og reiser, og tannlegen kan forberede seg i forhold til dine behov. 
Utgiftene til estetisk tannpleie og proteser er vesentlig lavere enn i Norge, uten at det går på kompromiss med kvaliteten.  De produkter, som anvendes i tannpleien, er fortrinnsvis fremstillt i Europa, mens det til for eksempel implantater og proteser brukes lokale leverandører, hvilket minimerer ventetider og sikrer en bedre kontroll av sluttproduktet. 

Behandlinger og metoder 

Alle tannmessige forhold kan behandles. Fra estetisk tannpleie til proteser og rotbehandlingskirurgi brukes de aller nyeste metoder med fokus på ditt behov og velbefinnende. Hos Alanya  Dental Center finner du bl.a. følgende behandlinger og metoder. Du er velkommen til å kontakte Alanya  Dental Center for flere detaljer. 
•  Tannbleking med UV-lys eller laser
•  Etsing av porselenstenner og etterfølgende binding på tennenes emalje for å endre form og farge. 
•  Kroner til å dekke eller "innkapsle" en tann og gjenskape dens normale funksjon og utseende. Valgmulighetene for kroner omfatter alle former for metall, porselen, som smeltes sammen med metall, eller porselen.
•  Broer, som tradisjonelt erstatter manglende tenner. For å erstatte en manglende tann med en bro, skal minst én tann på hver side av det hull, som kommer av den manglende tann, forberedes til en krone. Det settes så en kunstig tann fast på kronen, og hele konstruksjonen sementeres fast på de kunstige tenner.
•  Titanium tannimplantater anvendes og kan ha parallelle sider eller kan være koniske og kan evt. ha gjenger. Sånne fester utføres inn i kjevebenet og skal gro, til de er "integrert" i knokkelen.
•  Akryl-proteser. Mange pasienter opplever problemer med å bruke en tradisjonell tannprotese på grunn av dårlig stabilitet og nedsatt tyggefunksjon. Bruk av tannimplantater til forbedring av stabilitet og bevaring av tannproteser er derfor en populær løsning.

For din pleie og ditt velbefinnende 

•  Erfarent, flerspråklig personale
•  Rolige og rene omgivelser  
•  Mulighet for transport til og fra dit hotell  
•  Enkel adgang til områder tett på lokale bekvemmeligheter   

Slik gjør du:

Medisinsk behandling og veiledning foregår hos Alanya  Dental Center i Alanya. Du kan lese mer på klinikkens hjemmeside.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt komme direkte i kontakt med en lege, før du tar en beslutning eller forplikter deg til en behandling. Da alle er forskjellige, vurderes hver sak individuelt for å sikre den aller beste kvalitet og pris. 
Kontakt evt. Detur ang. reisearrangement på medicalholidays@detur.com.
Du kontakter Alanya Dental Center ved å fylle ut skjemaet under og klikke på send.

Navn
Etternavn
E-post
Mobiltelefon
Adresse
By
Beskjed