detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Golfreiser

Golfreiser

Detur golfreiser til Tyrkia-Belek.

Detur tilbyr golfreiser og golfpakker på spesielt utvalgte golfbaner i Tyrkia. Du kan velge mellom flere ulike golfpakker hvor det meste er inkludert: fly, transfer, transport av golfbag, innkvartering og golf. Vi har også pakker med halvpensjon og All Inclusive, så du ikke behøver tenke på noe annet enn å slå ut. Innkvarteringen er storslått og meget bekvemmelig, men til priser som føles alt annet enn luksuriøse. Med andre ord: vi tilbyr golfreiser av meget høy kvalitet til en uslåelig pris og Detur har flere hundre golfgjester hvert år. Samtidig kan du kombinere golfen med god mat, shopping, utflukter til små sjarmerende byer, nyte spabehandlinger eller slappe av med et stort utvalg av andre aktiviteter i luksuriøse omgivelser. Disse mulighetene er spesielt viktige hvis du har med en partner som ikke spiller golf. Vi kan til og med skreddersy en pakke hvis du har spesielle ønsker. Har du booket fly selv? Da kan vi ordne hotell og starttider for deg. Så hva venter du på? Golfspillet ligger bare noen få timer unna! 

Skreddersy din egen golfreise

Foruten tilbudene vi har på golfhotell med forhåndsreserverte tider, kan vi også tilpasse reisen etter ditt personlige behov. Velg bosted blant alle våre hotell og oppgi hvilken eller hvilke baner du ønsker å spille på så ordner vi resten. Du bestemmer selv hvordan din golfreise skal se ut. 

For mer informasjon om våre bosteder, baner, priser eller annet kan vi bli kontaktet på telefon 815 22 815 eller via e-post: golf@detur.no

Ved å sende oss mail på overnevnte mail kan du også oppgi ønsker om baner, dager og/eller tider for golf. Vi vil så fort vi har behandlet din forespørsel sende svar på mail.