detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Hotel Concorde

Ved Las Canteras 
Et trivelig og velkjent hotell i nærheten av Las Canterasstranden og strandpromenaden. I området omkring hotellet finnes det en rekke butikker, caféer og restauranter. På taket finnes en solterrasse med basseng (oppvarmet nov-apr, beroende på været) og solsenger. Hotellet har også en bar og en buférestaurant som ligger i sjette etasje med utsikt over stranden og havet (sitteplasser både inne og ute) Noen aktiviteter/fasiliteter mot kostnad.

Rommene
Lyse, ganske små og tradisjonelt innredet standardrom. To seperate senger eller en dobbelseng og mulighet til en ekstraseng (90 x 190 cm). Alle rom har telefon, satellit-tv,flisbelagt golv og minibar (mot kostnad). Rommene med utsikt mot gaten (100 rom) har fransk balkong, øvrige rom (25 rom) har utsikt innover mot hotellets fellesareal og har ingen balkong.Badet har dusjkabinett eller badekar med dusj, toalett og hårføner. Rommene er av varierende standard.

Øvrig
By / Sentrumsområde med trafikk som kan oppfattes som litt forstyrrende.Bygd 1969, løpende renovert. En bygning med totalt 126 rom. Heisen når ikke solterrassen/bassenget på taket. Konferansmuligheter. Transferbussen stopper iblandt ca 200 m fra hotellet beroende på trafikksituasjonen. Wifi i hele anlegget (gratis). Safe i rommet og luftkondisjonering (inngår). Minibank finnes ca 20 m unna. 


Fasiliteter

AVSTAND

RESEPSJON

RESTAURANT/BAR

BASSENG

  • Voksenbasseng
: Mot betaling