detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Dunas Mirador

All inclusivehotell i rolige omgivleser


Dunas Mirador passer perfekt for dem som ønsker et stille og rolig hotell litt utenfor selve bykjernen. Det er beliggende i høyden i et område kalt Sonneland og har en flott utsikt over Maspalomas og Las Meloneras. Det er ca 800m til lokalt sentrum. Her finnes det 4 utendørs bassenger, hvorav et er oppvarmet, en jacuzzi og et barnebasseng. Stranden ligger ca 3km unna og hotellet tilbyr shuttle buss flere ganger om dagen. Hotellet har et eget underholdningsteam med barneklubb og ukentlig underholdning og det er bordtennis, biljard, flere butikker og skjønnhetsklinikk tilgjengelig (enkelte mot avgift). Måltidene inntas i hotellets egen restaurant og det finnes en bar ved bassenget.

Rommene

Standardrommene er klassisk innredt og har to enkeltsenger eller en dobbeltseng med mulighet for oppredning på ekstraseng. Familierommene består av to soverom med enkeltsenger eller dobbeltseng og har plass til maks 4 personer.
Alle rommene har keramikkfliser på gulvet, satelitt-tv og balkong eller terrasse. Badene har badekar med dusj, toalett og hårføner.

Øvrig

Beliggende i et rolig, men turistområde, så litt støy fra trafikk og basseng kan forekomme. Det finnes flere butikker og kafeer i nærheten av hotellet. Bygget i 1998 og i 2017 er bassengområdet renovert. Hotellet består av 6 bygninger med varierende antall etasjer og totalt 437 rom. Det finnes klimaanlegg på fellesområdene, men ikke på rommene. Gratis wifi.Hotellet tilbyr julemiddag og nyttårsmiddag.

Adresse: Calle Einstein s/n, E-35 100 Sonnenland, Gran Canaria
Tlf: 0034 928 14 18 02