detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Chapparral Leiligheter

Chapparral Leiligheter

Leilighetshotell hvor du føler deg som hjemme

Chaparral leiligheter er et lite hotell hvor det fokuseres på hjemmefølelsen. Her har man alt man trenger i leilighetene og man er sentralt tilknyttet Playa Del Ingles alle fasiliteter. Det er et lite bassengområde foran hotellet og resepsjonen deles med nabohotellet Montamayor. Man må krysse veien og gå ned trapper for å komme til stranden. Det er en fin grillplass i hagen til hotellet som kan benyttes av gjestene.

Leilighetene

Leilighetene er flott innredet i spansk stil, med mørkt tre og lyse vegger. Det finnes to enkeltsenger eller en dobbeltseng og mulighet for oppredning på sovesofa. Alle leilighetene har kjøkken med kokeplater, generelt kjøkkenutstyr, stue med salong og balkong. Badet har dusjkabinett og toalett. Hårføner kan lånes i resepsjonen etter behov.

Øvrig

Beliggende i turistområde hvor byliv og trafikk kan virke forstyrrende. Hotellet ble bygget i 1968 og har gjennomgått mindre renovasjoner siden, senest i 2015. Hotellet består av en bygning på 3 etasjer og har totalt 9 rom. Det finnes et større supermarked 250m fra hotellet og trådløst internett finnes i lobbyområdet og på rommene. Det finnes ikke klimaanlegg på rommene.

Adresse: Avda. De Madrid, 16, 35 100 Playa del Ingles, Gran Canaria
Tlf: 0034 928 769986

 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

RESEPSJON

BASSENG

  • Voksenbasseng
: Mot betaling