Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Los Aguacates Leiligheter

Los Aguacates Leiligheter

Trivelig leilighetshotell nært stranden

Los Aguacates er lokalisert i nærheten av stranden og Playa Del Ingles sentrum. Hotellet har en enkel strandard,er populært og har mange tilbakevendende gjester. Hotellet har sitt eget svømmebasseng samt barnebasseng med solstoler og parasoller tilgjengelig. Det er også en liten hage ved bassengområdet. Like utenfor hotellet finner man et stort utvalg av restauranter, barer og butikker.

Leilighetene

Koselige leiligheter, nøytralt dekorert som kan fremstå som litt gammel. Det er toromsleiligheter med soverom, bad og stue med kjøkkenkrok. Det er to enkeltsenger på soverommet og mulighet for ekstra oppredning. Kjøkkenkroken består av kokeplater og enkelt kjøkkenutstyr. Badene har badekar eller dusjkabinett, toalett og hårføner (mot depositum). Alle rommene har balkong eller terrasse med utemøbler.Superiorleiligheter er nyrenoverte toromsleiligheter. Disse er moderne og fargerikt innredet. I kjøkkenhjørnet finnes det mikrobølgeovn og badene har dusjkabinett.


Øvrig


Beliggende i turistområde, så støy fra passerende trafikk og uteliv kan være forstyrrende. Bygget i 1974 og renovert gradvis gjennom årene. Det er totalt 112 rom fordelt over 6 etasjer. Hotellet har vaskemaskiner tilgjengelig for gjestene mot ekstra kostnad og supermarked finnes kun 300m unna. Det er safe på rommene mot en kostnad på 17€ per uke og trådløst internett er tilgjengelig over hele hotellområdet mot betaling. Det finnes ikke klimaanlegg på hotellet.

Adresse: Calle Finlandia 1 San Bartolomé de Tirajana
Tel: 0034 928 76 08 08

 


Fasiliteter

AVSTAND

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
: Mot betaling