Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Kahya Hotel - All Inclusive

Kahya Hotel - All Inclusive

Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

RESEPSJON

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng

STRAND

  • Hotellstrand ( no 4 )
: Mot betaling

Perfekt beliggenhetved Kleopatrastranden.
 

Kahya Hotell ligger midt i sentrum og nært alt. Et meget godt valg for de som ønsker gåavstand til restauranter, shopping, strand og nattelivet i Alanya. Hotellet byr på et stort, deilig bassengområde med vannsklier og ligger like i nærheten av Kleopatrastranden.Den nye heisen opp til borgen starter 100 m fra hotellet. Det tilbys underholdning og aktiviteter for store og små (noen mot betaling).
 
Rommene
Klassisk og elegant innredte dobbeltrom med friske, lyse farger. Dobbeltseng eller to separate senger med mulighet for oppredning på ekstraseng. Noen av rommene har flislagt gulv, mens andre har vegg-til-vegg teppe. Alle rommene har tv, telefon, minibar (mot betaling) og balkong. Baderommene er utstyrt med toalett, badekar med dusj eller dusjkabinett og hårføner.Familierom(Large room) er ett litt større rom med 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng,ellers samme som standardrommene.

Øvrig
By- og turistområde med lokaltrafikk. Bygget i 1989 og totalrenovert i 2005-07. Totalt 247 værelser fordelt over to bygninger. Gratis trådløst internett i lobbyen. ATM (minibank) like utenfor hotellet.

Offisiell klassifisering:4*

Måltider: All Inklusive.


Adresse: Saray. Mah. Güzelyalı Cad. No 24, Alanya
Tlf. +90 242 513 10 14 // Fax +90 242 513 88 46

 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

RESEPSJON

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng

STRAND

  • Hotellstrand ( no 4 )
: Mot betaling