Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Ark Suite Leiligheter

Ark Suite Leiligheter

Sesong:


Familievennlig leilighetskompleks


Ark Suite leiligheter ligger i nærheten av både tirsdagsmarkedet og fisk- og grønnsaksmarkedet. Her er det hele 5 svømmebasseng - hvor et er med vannsklie - samt 2 er barnebasseng. Derfor er det et veldig godt valg for familier.

På Ark Suite finner du bassengbar og innendørs bar, a la carte-restaurant og buffetrestaurant.

Skal dagen tilbringes ved stranden, arrangeres det daglig transport til en av Alanyas mest populære Beach Clubs (entré mot gebyr). Hotellet tilbyr også et lite fitnessrom, hamam og sauna (mot betaling), biljard, bordtennis og dart. Flere ganger ukentlig arrangerer hotellet underholdning for både store og små.

Leilighetene
Pene, lyse 2-roms leiligheter bestående av soverom med dobbeltseng eller 2 enkeltsenger samt kombinert stue/kjøkken. Mulighet for 2 oppredninger på sovesofa i stuen.
3-roms leiligheter bestående av 2 soverom med dobbeltseng eller 2 enkeltsenger samt mulighet for 2 oppredninger på sovesofa i stuen. Alle leilighetene er utstyrt med enkelt kjøkkenutstyr, kjøleskap samt balkong eller terrasse (en leilighet har ikke balkong/terasse). Klimaanlegg samt safe (begge mot betaling). Bad med dusjkabinett, toalett og hårføner.

Måltider
Ingen / Frokost

Øvrig
Turist- og byområde med gateliv samt lokaltrafikk, som kan virke sjenerende. Bygget 1990, renovert vinteren 2014/2015. To blokker med i alt 64 leiligheter, fordelt på seks etasjer (det er heis). Trådløst internett i lobbyen, restauranten og leilighetene. Bassenghåndkler kan leies. Hotellet er ikke egnet for bevegelseshemmede på grunn av nivåforskjeller og trapper. Transferbussen stanser ca. 70 m fra hotellet – fra bussen til resepsjonen er det en bratt bakke.

OBS Trafikkstøy kan forekomme.


Noen fasiliteter/aktiviter mot tillegg.

Offisiell klassifisering: Aparthotell

Adresse: Kadipasa Mah., Keykubat Bulvari No. 8, Alanya
Tlf. +90 242 522 36 21 // Fax: +90 242 522 36 22 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

RESEPSJON

RESTAURANT/BAR

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
  • Vannsklier
: Mot betaling