Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Diamond Hill Resort Hotel

Diamond Hill Resort Hotel

Sesong:

All Inclusive hotell for hele familien
Diamond Hill Resort ligger på en høyde mellom Tosmur og Oba, 4 km fra Alanya sentrum. Dette All Inclusive-hotellet tilbyr mange muligheter for unge og gamle. Og så er det bare 100 meter fra stranden.

Hotellet tilbyr et større bassengområde, flere innendørs og utendørs barer. I tillegg til bufférestauranten, hvor hovedretter serveres, er det også en à la carte-restaurant som er tilgjengelig mot betaling en gang under oppholdet (forhåndsbestilles) . Det finnes også et mini-marked, frisør, spa med hammam og badstue, treningsstudio, spillrom, biljard og bordtennis. I tillegg organiserer animasjonsteamet aktiviteter og underholdning i løpet av uken - inkludert Tyrkisk kveld. For de minste gjestene er det både lekerom og miniklubb (4-12 år). Noen fasiliteter / aktiviteter mot et gebyr.

På hotellets egen strand kan du spille strandvolleyball eller prøve ulike vannsportsaktiviteter (mot betaling). Solsenger og parasoller er gratis for hotellets gjester. For å komme til stranden må du passere en liten bro og gjennom en tunnel.

Rommene
Alle rommene har balkong og er innredet med en dobbeltseng og en enkeltseng og en sovesofa som kan brukes som en ekstra seng. I tillegg har rommene klimaanlegg, telefon, satilitt-TV, safe og minibar (vann er gratis). Badene er utstyrt med toalett, dusj og hårføner.
Standardrom (32 m2) med plass til 3 voksne og 1 barn under 12 år. Rom med havutsikt mot tillegg.

Håndklær og sengetøy byttes hver 3.dag.

Måltider
All Inclusive

Øvrig
Hotellets høye beliggenhet betyr at nærliggende vei ikke er til sjenanse for gjestene, men lyder fra lokal trafikk kan virke forstyrrende.I tillegg kan lyd fra den nærliggende moskeen og hotellets basseng og nærliggende hoteller virke forstyrrende. Bygget i 2012 med kontinuerlig renovering  og har totalt 10 etasjer og 298 rom. Minibank ca. 50 m. fra hotellet. Små butikker med Smykker og lærvarer er tilgjengelig på stedet. Heis. Klesvask (mot betaling). Konferansefasiliteter. Gratis Wifi i lobbyen og i rommene. Begrenset All Inclusive på stranden (brus fra 12: 00-16: 00). Håndklær og sengetøy skiftes hver tredje dag. Legg merke til at anlegget har mange trapper. 

Offisiell klassifisering: 5*


Fasiliteter

GENERELLE FASILITETER

  • Byggeår ( 2012 )
  • Renovert ( 2017 (still continuing) )
  • Antall etasjer ( 10 )
  • Heis ( 4 )
  • Heis til alle etg.

RESEPSJON

  • Kredittkort ( Visa & MasterCard )
  • Safe på rommet
  • Internettilgang ( In lobby & rooms )

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
: Mot betaling