Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Granada Luxury Resort - All Inclusive

Granada Luxury Resort - All Inclusive

Sesong:


Avslappende hotell med høy standard

Hotellet passer for de som ønsker en rolig ferie med fullstendig avkobling fra hverdagens mas. Hotellet tilbyr fasiliteter som blant annet bowling, spaavdeling, skjønnhetssenter, sauna, hamam, gym, biljard, bordtennis, tennis, nattklubb, flere barer og restauranter (enkelte mot avgift). Gratis trådløst internett i lobby og på rommene. Underholdning og show flere ganger ukentlig. Stort bassengområde med flere ulike basseng deriblant ett med flere sklier*. Hotellet ligger på stranden og har både en stor badebrygge samt en liten langgrunn strand.

Rommene:
Romslige standardrom for opptil fire personer med elegant innredning. Standardrom består av to enkeltsenger eller en dobbelseng samt mulighet for en eller to ekstrasenger. Alle rom har satellitt-tv, telefon, minibar, parkettgulv og balkong. Bad med dusjkabinett) og toalett. Duplex familierom med landutsikt med plass for opptil fire personer over 2 etg. og to separate soverom, bad finnes i begge etg. Familiesuiter med plass for fire personer. De er noe mindre enn Duplex familierommene. Her er det to separate soverom, men med kun ett bad. Alle familiesuiter har havutsikt. Handikaptilpasset rom finnes på forespørsel.

Eco rom er utstyrt som standardrommene men ligger alle på bakkenivå med utsikt mot gaten og har ikke balkong eller terasse.

 

Måltider:All Inclusive


Strand:
All inclusive- konseptet gjelder også på stranden. Egen separat del av stranden for barnefamilier. Solstol og parasoll er gratis for hotellets gjester.Sandstrand med grus. Man må benytte seg av en brygge med en trapp ned for å komme seg ut i vannet.


Forøvrig:
Totalt 598 rom. Beliggenhet i et forholdsvis rolig turistområde med noe støy fra lokal trafikk. En del trapper på området.
Byggeår: 2010
Heis: Ja/6-11 etg. Heisen går ikke til øverste etasje.
Utendørsbassengene åpnes i april.*Vannsklie med 6-års aldersgrense. Barneklubben på hotellet har ikke-skandinavisktalende personale. Hele hotellet er røykfritt. Minibank er lokalisert ca.1 km fra hotellet.

Offissiell klassifisering:5*Adresse:
Alara Tourism Center, Okurcalar, Alanya-Antalya

Telefon:
+90 242 510 07 07

Faks:
+90 242 510 07 17

 


Fasiliteter

AVSTAND

RESEPSJON

BASSENG

  • Innendørsbasseng
  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
  • Vannsklier
: Mot betaling