Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Incekum Beach Hotel

Incekum Beach Hotel

Sesong:

Familievennlig med mange fasiliteter
Incekum Beach Resort ligger vakkert til på en halvøy omgitt av det asurblåe Middelhavet og med Taurusfjellene ruvende i bakgrunnen. Hotellanlegget  består av en rekke mindre bygninger omgitt av en frodig hage. I hagen er det et stort bassengområde med tre vannsklier og ved siden av dette et stort amfi der det noen ganger organiseres underholdning på kveldene. Forøvrig finnes det mange fasiliteter, inkludert to tennisbaner, minigolf, basketball, strandvolleyball, bordtennis og en lekeplass. Den fine sandstranden er godt beskyttet i en bukt, og det er nok av strandstoler og parasoller. Hotellet har også en buffet og en à la carte restaurant, flere barer, en kafé, spa-anlegg, innendørs svømmebasseng, treningsstudio, badstue, biljard, spillerom, barneklubb (ikke norsktalende personale) og et aktivitetsteam som organiserer treningsklasser, aktiviteter og underholdning daglig. Busser til Alanya stopper ikke langt fra hotellet og går hver time. Noen fasiliteter / aktiviteter mot betaling.

Rommene
Klassiske rom innredet komfortabelt i varme farger.
Standardrom (ca 26 kvm) for to personer og mulighet for en ekstra seng. En dobbeltseng eller to enkeltsenger.
Familierom (ca 35 kvm) for opptil fem personer. Dette er en mer romslig versjon av standardrommet som kan romme tre ekstra senger.
Alle rommene har telefon, satellitt-TV, minibar (inkludert vann), parkettgulv og balkong eller terrasse. Badene har walk-in dusj, toalett og hårføner. Luftkondisjonering på rommene er inkludert.

Øvrig
Turist / strandområde. Lyd fra hotellets bassengområde, trafikk og en nærliggende moske kan noen ganger oppfattes som forstyrrende. Totalt 357 rom fordelt på 12 mindre bygninger. Ingen heis (3. etasje). Konferansefasiliteter. Bassenghåndkle er tilgjengelig for lån. Utendørs bassenger (noen ganger tømt for vedlikehold) og noen fasiliteter (inkludert à la carte restauranter og utendørsanlegg) har begrenset åpning i lavsesongen (okt-april).
 

 Måltider: All inklusive

 

Offisiell klassifisering: 5*

 

Adresse:Incekum Mah. D. 400 CAD. NO: 52 AVSALLAR KASABASI ALANYA - TURKEY

Telefon:+90 (242) 532 17 17 

 

 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Byggeår ( 2004 )
  • Renovert ( 2015 )
  • Antall etasjer ( 3 )

RESEPSJON

RESTAURANT/BAR

BASSENG

  • Innendørsbasseng
  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
  • Vannsklier

STRAND

  • Hotellstrand
: Mot betaling