Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Lumos Deluxe Resort Hotel

Lumos Deluxe Resort Hotel

Sesong:

Femstjerners velvære nærme Alanya
Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa ligger i Kargıcak, bare 15 km øst for Alanya. Med en plassering i en skråning er det en flott utsikt over omgivelsere og havet. Her får du femstjerners velvære med et deilig spa-senter, to basseng-områder, masse av muligheter for barna og bare 150 meter til stranden.Man må krysse en trafikert vei for å nå stranden.

På hotellets område finner du flere barer, og i tillegg til bufe restauranten hvor hovedmåltidene serveres, er det også en a la carte-restaurant, som kan benyttes gratis en gang i løpet af oppoldet. Det finnes også en nattklubb, og hotellets animasjons team arrangerer aktiviteter og underholdning både på dag- og kveldstid. For de små er det miniclub (4-12 år) med lekeplass som er åpen noen timer om dagen (ikke skandinavisktalende), og det finnes dessuten fem vannsklier i det ene av hotellets to basseng.

Utenom spa-senteret med mulighet for sauna, hamam, skjønnhetsbehandlinger og massage er det også en liten fitness-avdeling man kan benytte. Det er også mulighet for vannsportsaktiviteter på stranden. Noen aktiviteter/fasiliteter mot ekstra betaling.


Måltider
All Inclusive

Rommene
Standardrommene (28 m2) er komfortable og innrettet i varme farver som mørkt tre og himmelblå tekstiler. De fleste rom har en dobbeltseng (fransk) og en enkeltseng.Mulighet for ekstra oppredning på sovesofa eller flyttbar seng. På rommene finnes det air condition, telefon, satellit-tv, minibar,kette,safe og alle rom har balkong. Du kan velge havutsikt mot tillegg.
Badet er utstyrt med dusjkabinett, toalett og hårføner.
Familierommene (60 m2) er designet og utstyrt som standardrommene.De består av to soverom,ett med dobbeltseng og et med to enkeltsenger, samt en liten entré og to bad. Det er mulighet for en ekstra oppredning.

Øvrig
Stille område uten store forstyrrelser utenfra – dog kan støy fra bassengområdet virke forstyrrende. Det er gratis wifi i lobbyen og på de fleste rom. Bygd og åpnet i 2016. Består av to byggninger med seks etasjer med heis og i alt 331 rom. Det finnes minimarked og frisør.Bassenghåndklæer kan lånes. Konferansefasiliteter. 

Offissiell Klassifisering: 5*


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Byggeår ( 2016 )
  • Antall etasjer ( 6 )
  • Heis ( 5 )
  • Heis til alle etg.

RESEPSJON

RESTAURANT/BAR

BASSENG

  • Innendørsbasseng
  • Voksenbasseng
  • Vannsklier

STRAND

  • Hotellstrand ( 150 m Yes/No )
: Mot betaling