Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Monte Carlo - All Inclusive

Monte Carlo - All Inclusive

Sesong:

Hyggelig hotell nært stranden

Med beliggenhet i Obaomårdet i Alanya, er det kort vei til det Alanya har å by på. For den som ikke vil gå langs den vakre strandpromenaden inn til sentrum, så går det også busser, disse stopper i nærheten av hotellet. Hotellet er hyggelig og nyrenovert. Det finnes tre bassenger, hvorav et av de er for barn og en har vannsklie. Hotellet har poolbar, bufférestaurant med sitteplasser både inne og ute rundt poolen, badstu, hamam og bordtennis. Underholdningen arrangeres daglig og en kveld i uken er det tyrkisk aften under høysesong. Noen aktiviteter og fasiliteter er mot ekstra kostnad.

Rommene
Hyggelig rom som er innredet i hvitt og mørkt tre. Dobbeltrom for to personer med mulighet for en ekstraseng. Familierommene er for opptil 4 personer og består av to rom og et felles bad. Alle rommene har to separate senger eller en mindre dobbeltseng, satellitt- TV, minibar (mot ekstra kostnad), vegg til vegg teppe, laminat eller fliser og liten balkong. Badene har dusjkabinett med veggfast dusj, toalett og hårføner.
Det finnes 15 handikapptilpassede rom (5 uten balkong) på forespørsel. Disse rommene har romsligere bad som er utstyrt med alarmknapp til resepsjonen, vask uten underskap, vinklet speil, håndtak ved toalettet og dusjhjørne med avtagbar dusj. Baderomsdøren og døren til rommet er 100 cm bred. Noen av rommene har dør i mellom til familierom (på forespørsel).


For øvrig
Turist/sentrumsområde med gjennomfartstrafikk, folkeliv og moské i nærområdet kan oppfattes som forstyrrende. Hotellet er bygget i 1994, renovert i 2011 og har totalt 121 rom. Minibank finnes ca 100 m fra hotellet, trådløst internett i lobbyen. Det finnes tre heiser på området, hvorav en større som rommer to rullestoler i normalstørrelse. Hotellområdet er relativt flatt, og det finnes ramper der hvor det er trapper. Ved det ene bassenget finnes det også en heis/lift som hjelp for å komme i bassenget. For å komme til stranden må man krysse en vei, gangtunnel finnes under veien.
Utendørsbassenger (tømmes i blant for vedlikehold) og visse fasiliteter har begrenset åpningstid i vintersesongen.


Måltider: All inklusive

 

Offisiell klassifisering: 4*

Adresse: Oba göl Mevkii, Alanya
Tel: +90 242 514 06 52
Fax: +90 242 514 33 52

 


Fasiliteter

AVSTAND

RESEPSJON

RESTAURANT/BAR

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
  • Vannsklier

STRAND

  • Hotellstrand
: Mot betaling