Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Parador Beach Hotell - All Inclusive

Parador Beach Hotell - All Inclusive

Sesong:

Fresht hotell nær strand og sentrum
Parador Beach Hotel er et moderne og fresht hotell med beliggenhet på den østre delen av Alanya, med både sentrum og strand innen kort rekkevidde. Hotellets resepsjon og lobby er delikat innredet i lyse og turkise farger. Hotellet har også en a la carte restaurant(mot ekstra kostnad) samt en hyggelig lobbybar. Flott bassengområde med separat barnebasseng, bassengbar, solsenger og parasoller. Hotellet har også biljard(mot ekstra kostnad) og bordtennis. Det arrangeres tyrkisk aften en gang i uken.

Rommene:
Moderne og freshe rom i lyse farger med turkise detaljer, balkong samt parkett på gulvet. Rommene har air condition, telefon, tv og minibar(som kan fylles opp på forespørsel, det koster ekstra). Safe på alle rom mot ekstra kostnad(3 Euro pr. dag). Flislagt baderom med dusjkabinett, toalett og hårføner.
Standardrom(20m2): Fasiliteter som beskrevet over, all rom har delvis havutsikt. Plass for opptil 3 stykker(2 voksne + 1 barn).
Stort rom(25m2): Fasiliteter som beskrevet over. Plass for opptil 4 stykker(2 voksne + 2 barn).
Suite m/havutsikt22m2): Samme fasiliteter som beskrevet over, alle rom har havutsikt. Plass for opptil 3 stykker(2 voksne + 1 barn).
Alle gjester betaler ett depositum på 20€ ved ankomst for klimaanlegg og TV. Dette vil bli tilbakebetalt ved avreise, dersom alt er som ved ankomst.

Håndklær og sengetøy skiftes annenhver dag.

Måltider:All inklusive.
 
Strand:
Like nedenfor hotellet ligger den østre stranden. Solsenger, parasoller samt mat og drikke mot ekstra kostnad.

Forøvrig:
Turist-/byområde med noe støy fra trafikk og nærliggende moské. Hotellet ble bygget i 1996 og renovert i 2013/2014. Hotellet har 6 etasjer, heisen når alle rom, men til restauranten er det en del trapper. Trådløst internett i lobbyområde, på rommene koster internett ekstra.
Fjernkontroll til air condition og TV på rommet lånes ut mot depositum.


Offisiell klassifisering: 3*

Adresse: Keykubat Caddesi No:151 Sanayi kavsagi, 07400 Alanya.
Tlf: +90 242 511 15 11
Faks: +90 242 511 15 13

 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

RESEPSJON

RESTAURANT/BAR

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
: Mot betaling