Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Sui Resort

Sui Resort

Sesong:

Familiehotell i Okurcular
Et fint hotell som passer til par og familier med barn som ønsker å komme seg bort for å slappe av, nyte solen, bade og være sammen. Hotelelt ligger i det rolige området Okurcular, mellom de to feriestedene Side og Alanya. Hotellets arkitektur gjør at man tenker på et slott og det  ligger i en høyde, tydelig synlig. Dette gir deg en fin utsikt over omgivelsene. Bassengområdet består av tre bassenger, et stort,et mindre med tre vannsklier og et lite barnebasseng. Det er også et innendørsbasseng. I bukta under hotellet er det en fin strand hvor hotellets gjester har gratis solsenger. Hvis du ikke kan gå, er det en transporttjeneste. Hvis du ikke bare vil bade, har hotellet et aktivitetsteam som organiserer mosjon, aktiviteter og underholdning hver dag. I tillegg er det et spaområde, hamam, treningsstudio, lekeplass, bordtennis og biljard. Det finnes også flere barer, en buffet og to à la carte-restauranter i området. Lokalbusser til Alanya og Manavgat opererer hver time fra hovedgaten. Noen fasiliteter / aktiviteter mot ekstra kostnad.

Rommene
Innbydende rom innredet i myke, varme farger.
Standardrom (ca. 25 kvm) for tre personer med dobbeltseng og enkeltseng.
Familierom (ca 45 kvm) for fire personer bestående av to soverom og ett bad.
Alle rommene har telefon, satellitt-TV, minibar (vann inkludert), laminatgulv, balkong eller terrasse på bakken. Badene har walk-in dusj, toalett og hårføner.
Air condition inkludert. Dette er sentralt kontrollert og vanligvis bare i bruk fra midten av juni til september, noen ganger bare visse timer på dagen.

Øvrig
Turist / strandområde. Lyd fra hotellets bassengområde og underholdning og en nærliggende moske kan oppfattes som forstyrrende. En bygning med totalt 303 rom. Store avstander innen området, det er transport innen området til stranden. Konferansefasiliteter. Bassenghåndklær er tilgjengelig for lån. Minibank ligger 200 meter fra hotellet. 

Måltider: All inklusive

 

Offisiell klassifisering:5*

 

 Adresse:Okurcalar Mah. 1001 Sok. Alanya /Antalya /Turkey

Telefon:+90 242 510 19 00


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Byggeår ( 2016 )
  • Antall etasjer ( 6 )
  • Heis
  • Heis til alle etg.

RESEPSJON

RESTAURANT/BAR

BASSENG

  • Innendørsbasseng
  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
  • Vannsklier

STRAND

  • Hotellstrand
: Mot betaling