Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Sunway Apart

Sunway Apart

Sesong:

Enkelt, men hyggelig leilighetshotell i Alanya


Sunway Apart  er ikke så stort, men et koselig leilighetshotell som gir gode muligheter til å oppleve Alanya. Du er innen gangavstand fra sentrum og Kleopatra Beach og nær markedshallene med fersk fisk og frukt. Leilighetene er egnet for familier med barn og par som ønsker å bo sentralt og benytte byens mange fasiliteter.

Når du vil slappe av og ligge i solen, kan du i tillegg til stranden benytte hotellets bassengområde. Her kan du ta en kul dukkert i voksenbassenget, hvor det også er en vannsklie, ellers er det et eget barnebasseng for de minste. Solsenger og parasoller er tilgjengelig på solterrassen.

På Sunway  Aparthotel har du en bar ved bassenget med innendørs- og uteservering og à la carte-restaurant mot betaling. Her er også et biljardbord. Et par ganger i uken organiserer underholdningsteamet underholdning eller aktiviteter, og i høysesongen er også tyrkisk aften eller levende musikk organisert. Noen aktiviteter / fasiliteter mot betaling.

Rom
2-roms leiligheter med plass til 4 personer. Dobbeltseng eller to enkeltsenger og mulighet for ekstra oppredning på sovesofa. Leilighetene er romslige og fargerike innredet med tremøbler og flislagt gulv. Alle leilighetene har safe (mot betaling), air condition (mot betaling), satellitt-TV, telefon og balkong. Lite kjøkken med enkel kjøkkenutstyr, to kokeplater, vannkoker og kjøleskap. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltider
Ingen.

Øvrig
By og turistområde. Støy fra bassengområdet og nærliggende byliv og moske kan virke forstyrrende. Renovert i 2015, totalt 30 leiligheter i en bygning på 5 etasjer. Heis, men trinn og nivåforskjeller på hotellet inkludert til lobbyen og resepsjonen. Mini marked og frisør på stedet (mot betaling), 500 m til nærmeste minibank. WiFi motr betaling. På Kleopatra-stranden er det solsenger og parasoller mot betaling.

Offisiell Klassifisering: Leilighetshotell

Adresse: Kızlarpınarı mah. Yıldız Sok. Nei: 18, 07400 Ala 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

RESEPSJON

  • Kredittkort ( Visa & MasterCard )
  • Safe på rommet ( 3 €/day )
  • Internettilgang ( 3€/day )

RESTAURANT/BAR

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
: Mot betaling