Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

The S Apart

The S Apart

Sesong:

Enkelt leilighetshotell i Alanya med gangavstand til strand og sentrum
The S Apartments ligger innen gangavstand fra den østre stranden hvor det er en offentlig sandstrand og sentrum med butikker, markeder, restauranter og byliv. På S Apartments finner du ikke mange fasiliteter, men her en grønn hage og bassengområde med basseng og barnebasseng samt en terrasse med solsenger. Det finnes også en liten lekeplass for barn.

Måltider og kald drikke kan kjøpes i hotellets utendørs bar eller restaurant, eller du kan velge å spise ute i byen eller benytte kjøkkenet i leiligheten om du har kjøpt lokale råvarer på en av basarene eller i det lokale supermarkedet.

Leilighetene
Leilighetene er lyse og har tremøbler og flislagte gulv. Møblert med aircondition (ekstra kostnad), satellitt-TV, telefon og balkong. Lite kjøkken med enkelt kjøkkenutstyr, kjøleskap, to kokeplater, vannkoker og separat spiseplass. Bad med dusj, toalett og hårføner.
To-roms leiligheter (45 m2) med maksimalt 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn under 12 år. Dobbeltseng eller to enkeltsenger samt ekstra senger på sammenleggbar seng.
Tre-roms leiligheter (62 m2) med plass til opptil 5 voksne eller 2 voksne og 3 barn under 12 år. Dobbeltseng eller to enkeltsenger samt ekstra senger på sammenleggbar seng.

S Apartments anbefales ikke til personer med nedsatt mobilitet.

Måltider
Ingen

Øvrig
By og turistområde. Støy fra trafikk, nærliggende moske, bassengområde og andre nærliggende omgivelser kan forstyrre. Bygget i 1995, sist renovert i 2018. Totalt 28 leiligheter i 1 blokk på 5 etasjer. Heis. Safe i resepsjonen (mot betaling). WiFi gratis i rom, lobby og barområde. Parasoller og solsenger på stranden mot betaling..

Offisiell klassifisering: 3* Leilighetshotell

Adresse: Güllerpınarı Mah. Arıkan Yılaz DİM. Sk. No: 3 07400 Alanya, Tyrkia
Tlf .: +90 242 511 47 67


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Byggeår ( 1995 )
  • Renovert ( 2018 winter )
  • Antall etasjer ( 5 )
  • Heis
  • Heis til alle etg.

RESEPSJON

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
: Mot betaling