Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Water Planet Hotel & Aqua Park

Water Planet Hotel & Aqua Park

Sesong:

Hotell med egen vannpark
Dette moderne hotellet ligger i det rolige området Okurcular mellom Side og Alanya. Hotellet har en moderne arkitektur og store åpne områder.Hotellet ligger på en høyde med en fantastisk utsikt over sjøen.For å komme til hotellets strand benytter man heisen! Selve stranden er i tre etasjer.Nederst består den av klipper,så kommer en avsats med sand og til sist en terasse av tre. Stranden er ikke særlig barnevennlig. På hotellet finnes det en rekke fasiliteter og aktiviteter, bl.a. butiker, en større Spa-avdeling, innendørspasseng,sauna, gym, biljard, bordtennis, tennisbane, vannsportsaktiviteter, barneklubb, lekeplass, nattklubb, flere barer, en bufé- og to à la carterestauranter. Ihotellets have finnes flere tiltrekkende basseng.Ved siden av hotellet ligger områdets største vannpark med 24 vannsklier for folk i alle aldre. Her finnes også en kunstig rafting elv (mot kostnad). Inngang til vannparken er inkludert for hotellets gjester.Lokalbusser till Alanya og Manavgat kan man finne nede ved hovedveien.Noen fasiliteter/aktiviteter mot ekstra kostnad.

Rommene
Romslige rom i diskrete farver.Standardrommene med en dobbelseng eller to enkeltsenger og mulighet til en ekstra oppredning.Largeroom er en romsligere variant av standardrommene og har mulighet til to ekstra oppredninger. Familiesuite for opp til fire personer består av et soverom (dobbelseng) og et oppholdsrom med sovesofa. Alle rom har telefon, satellit-tv, minibar (kun vann er inkludert), parkettgolv, balkong eller markterrasse. Badet har badekar med dusj toalett og hårføner. Alle rom er røykfrie.

Øvrig
Turist/strandområde. Støy fra hotellets bassengområde og underholdning samt nærliggende moské kan oppfattes som forstyrrende.Bygd 2012. En bygning med totalt 421 rom. Store avstander innen området. Konferansmuligheter.Bassenghåndklær finnes å låne.Wifi finnes i lobbyen og på rommene (gratis).Minibank like utenfor hotellet.Safe og aircondition på rommet er inkludert. Aircondition på rommene er sentralstyrt og vanligvis i bruk noen timer i døgnet i perioden fra midten av juni - september.

Måltider : All inklusive

Offisiell klassifisering: 5*

Adresse:Karaburun Mevkii Okurcalar Alanya Antalya

Telefon:0090 242 527 51 64

 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Byggeår ( 2012 )
  • Renovert
  • Antall etasjer ( 6 )
  • Heis
  • Heis til alle etg.

RESEPSJON

BASSENG

  • Innendørsbasseng
  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
  • Vannsklier
: Mot betaling