Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Argos Hotel

Argos Hotel

Fasiliteter

AVSTAND

RESEPSJON

BASSENG

  • Voksenbasseng
: Mot betaling

I hjertet av gamlebyen i Antalya
 
Et lite hotell som ligger i hjertet av gamlebyen, Kaleici. Hotellet er lite og familiedrevet og innredet i en eldre stil, du får nesten følelsen av å bo hjemme hos en eldre person (selv om alt er nytt og friskt). I tilknytning til resepsjonen / lobbyen finnes en liten bar og en restaurant som serverer frokost og middag. I hagen er det et lite, men koselig bassengområde med solsenger og en liten bar. I de trange gatene rundt hotellet finnes det mange butikker og restauranter. Noen fasiliteter / aktiviteter til kostnaden.


Rommene
Hyggelige dobbelrom innredet i hvitt, tre og mørkerøde tekstiler. To separate senger eller en mindre dobbeltseng, samt mulighet for oppredning i ekstraseng. Alle rom har telefon, satelitt-TV, minibar (fylles mot ekstra kostnad) og laminatgulv. Badene er nyrenoverte og har toalett, dusj og hårføner. Alle rommene er av varierende størrelse og noen rom har skråtak.

Rengjøring og bytte av håndklær daglig,sengetøy byttes hver andre dag.


For øvrig
By- og turistområde med lokal trafikk og lyd fra folkeliv og nærliggende restauranter, som kan oppfattes som forstyrrende. Hotellet er bygget i 1989 men totalrenovert i 2010, hotellet har totalt 29 rom.
Transferbussen kan ikke kjøre inn i gamlebyen og stopper derfor ca 200 m fra hotellet.
Trådløst internett finnes på hele hotellområdet (kostnadsfritt), men vær oppmerksom på at tilgangen kan være varierende.
Minibank finnes ca 200 m fra hotellet. For den som vil bade i havet, ligger den lange Konyaaltistranden ca 3 km unna. Det finnes også en liten strand, Mermeli Beach, i området.
Utendørsbassenget (tømmes innimellom for vedlikehold) og visse fasiliteter har begrensede åpningstider i lavsesong.

Offisiell klassifisering: 3*

Måltider: Frokost eller halvpensjon.

Adresse: Balik Pazari Sok 6, Kaleici, Antalya
Tlf: +90 242 247 2012
Fax: +90 242 241 7557

 


Fasiliteter

AVSTAND

RESEPSJON

BASSENG

  • Voksenbasseng
: Mot betaling