Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Sherwood Breezes Resort

Sherwood Breezes Resort

Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

RESEPSJON

BASSENG

  • Innendørsbasseng

STRAND

  • Hotellstrand ( private )
: Mot betaling

Hyggelig hotell på Larastranden


Dette førsteklasses feriestedet ligger vakkert til med utsikt over det glitrende havet. Her er alt du trenger for å ha en avslappende ferieuke uten å måtte forlate hotellet, hvis du ikke ønsker det. For matelskeren er det flere deilige restauranter med deilig mat, både bufférestaurant og flere à la carte,samt barer og konditori. For velvære anbefales det å besøke den fine spaavdelingen. Det finnes også tennisbaner, treningsstudio, badstue, biljard, bordtennis, minigolf, lekeplass, butikker, nattklubb og innendørsbasseng (oppvarmet vintertid). Den store hagen huser tre flotte svømmebasseng, hvorav det ene er med 10 større vannsklier. Selvfølgelig er det også et underholdnings team som organiserer aktiviteter og underholdning daglig. Noen aktiviteter / fasiliteter mot kostnad.

Rommene:
Innbydende, romslige og pent innredede rom i kule farger.
Standardrom (ca 29 kvm) med dobbeltseng og enkeltseng, og mulighet for en ekstra seng. Familierom (ca 40 kvm) for fire personer med to soverom (dør mellom) og et bad.
Junior familierom (ca 35 kvm) for fire personer med to soverom (skyvedør mellom) og et bad.
Større familierom (ca 57 kvm) for fire personer består av to standardrom med en dør mellom dem.
Alle rommene har vannkoker med kaffe- og tekoker, telefon, satellitt-TV, minibar (vann, brus og øl inkludert) laminatgulv og balkong eller terrasse på bakken. Badene har walk-in dusj, toalett og hårføner.
Alle rommene er røykfrie. Fire funksjonshemmede rom tilgjengelig på forespørsel.

Øvrig:
Turist / strandområde med lokal trafikk. Totalt 499 rom fordelt på to bygninger. Konferansefasiliteter. Bassenghåndkle er tilgjengelig for lån. Minibanker er ca 300 m unna. Luftkondisjonering på rommene er inkludert. Klimaanlegget i rommene er sentralt styrt og vanligvis kun i bruk fra midten av juni til september, noen ganger bare visse timer på dagen.
Utendørs bassenger (noen ganger tømt for vedlikehold) og noen fasiliteter (inkludert à la carte restauranter og utendørsanlegg) har begrenset åpning i lavsesongen (okt-april). 

Offisiell klassifisering: 5*

Måltider: All inklusive

Adresse: Kemeragzi Kopak Cayi mevkii,07110 Lara / Kundu , Antalya

Telefon: +90 242 352 2800


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

RESEPSJON

BASSENG

  • Innendørsbasseng
  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
  • Vannsklier

STRAND

  • Hotellstrand ( private )
: Mot betaling