Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Club Mega Saray - All Inclusive

Club Mega Saray - All Inclusive

Sesong:

Familievennlig hotell med masse aktiviteter

Club Mega Saray ligger i golfparadiset Belek, like ved stranden og Titanic Golf Course. På hotellets område er det flere grønne områder, som både innbyr til avslapping og forskjellige aktiviteter. Her kan man spille biljard, bordtennis, minigolf, volleyball, tennis, basket, yoga og golf. Hotellet har også treningsrom og en fin spa med hamam og badstue. Noen aktiviteter/ fasiliteter mot ekstra kostnad. Det finnes seks utendørs basseng til voksne og barn, hvorav det ene har tre vannsklier. Hotellet har en buffetrestaurant,Cafe, flere barer, nattklubb samt to a la carterestauranter (Italiensk og Mexicansk mot ekstra betaling). Hotellet arrangerer daglig underholdning og miniklubb.

Rommene
Alle rom er utstyrt med balkong eller terrasse, minibar (fylles daglig), TV og telefon. Vannkoker kan leies i resepsjonen. Badene er utstyrt med badekar eller dusjkabinett, toalett og hårføner.
Standardrom (Club) 29m2. Plassert i clubbygningen, som er omringet av natur. Rommene er moderne innredet med enten teppe eller laminat på gulvet. Balkongene i bygget kan virke lukket på grunn av arkitekturen.
Standardrom (hovedbygningen) 36m2 med en mer klassisk innredning enn de øvrige standardrommene. Teppe på gulvet og badekar på noen av badene.

Standardrom Deluxe 42m2, ligger i hovedbygget og har utsikt over hage, basseng eller havet. Moderne innredet med teppe på gulvet.

Standardrom Deluxe swim-up 50m2, ligger i første etasje og har direkte adgang til deluxebassenget.

Familierom (club) 42m2, et stort rom med hems med dobbeltseng. Balkongene i bygget kan virke lukket på grunn av arkitekturen.

Familierom Deluxe 80m2 består av to rom med dør mellom og ett bad. Det ene rommet har dobbeltseng og det andre to enkeltsenger. Begge rommene har gulvteppe.

Familierom Deluxe swim-up 100m2, ligger i første etasje og har direkte adgang til deluxebassenget. Består av to rom og et felles oppholdsrom. Begge rommene har egen inngang, egen terrasseutgang og eget bad. Det ene rommet har en dobbeltseng og det andre to enkeltsenger. Begge rommene har laminatgulv.

Måltider
All Inclusive

Øvrig
Hotellet ligger i et rolig turistområde, hvor støy fra hotellets eget bassengområde kan forekomme. Bygget i 1992, renovert i 2013 og påbygget i 2014. I alt 500 rom fordelt over fem bygg med max 4 etasjer. Heis. Sentralstyrt klimaanlegg på alle rom og gratis safe. Gratis wifi på hele anlegget, men ingen forbindelse i clubrommene. Det er også en internettkafe som kan benyttes mot betaling. Konferansefasiliteter. Minimarked, butikker og frisør på hotellet. Minibank like ved inngangen. Bassenghåndklær tilgjengelig ved bassenget.

 Offisiell klassifisering: 5*

 

Adresse Kadriye Mah. Üçkum Tepesi cadd. No. 8, Belek, Antalya
Tlf. +90 242 710 11 00 Fax +90 242 710 11 30
 


Fasiliteter

AVSTAND

RESEPSJON

BASSENG

  • Innendørsbasseng
  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
  • Vannsklier

STRAND

  • Hotellstrand
: Mot betaling