Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Granada Luxury Belek

Granada Luxury Belek

Sesong:

Nybygd familiehotell nært sentrum av Belek.

Et stort, nybygd hotell som passer de fleste,men kanskje mest barneframilier.Hotellet er lett gjenkjennelig med sine tårn og spir,nesten som et eventyrslott.Den blå og hvite bygningen omgis av et stort haveområde med flere bassengområder.Her finnes bl.a et stort hovedbasseng,et 50-meters svømmebasseng,13 vannsklier (6 for barn og 7 for voksne),et saltvannsbasseng med sandstrand (aldersgrense 16 år) og en "lazy river". I haven finnes det også et stort lekeområde og en internasjonal barneklubb som står for aktiviteter og leker for barn i ulike aldersgrupper. På hotellområdet finnes det også et fint Spa, gym, haman, biljard, bordtennis, bowling, butikker, nattklubb, flere barer, konditori, en buffé- og tre à la carte restauranter. Beleks sentrum ligger i gangavstand, men det finnes også lokalbusser i nærheten. Til hotellets strand går det gratis transport hver time i høysesong. Om man ønsker å spille litt golf under oppholdet i Belek finnes det flere golfbaner i umiddelbar nærhet. Hotellets animasjonsgruppe arrangerer leker,aktiviteter og underholdning hver dag. Noen aktiviteter/ fasiliteter mot kostnad.

Rommene
Store,komfortable og velinnredde rom.Standardrom for opp til tre personer med en dobbelseng og en enkeltseng/sovesofa. Velg mellom utsikt mot land elelr utsikt mot bassengområdet.Det finnes to varianter familierom; familierom & familierom Deluxe. Begge romtypene består av to soverom. Familierommene er for fire personer med et felles bad.Rommene har dobbelseng og to enkeltsenger.Familierum Deluxe er riktig fine og har 2 baderom. De rommer opp til fem personer og har to dobbelsengar og en enkeltseng/sovesofa. Alle rom har flislagte golv, telefon, satellit-tv, minibar (vann, brus og øl etterfylles daglig), vannkoker med te- & kaffetillbehør og balkong. Bad med dusjkabinett, toalett og hårtføner.Det finnes ni handikapptilpasset standardrom på forespørsel.

Økonomirom er rom mot gate UTEN balkong eller terasse.

Øvrig
Turist/naturområde med lokal trafikk. Støy fra hotelletsbassengområde og underholdning kan forekomme. Bygd 2017. En byggning med totalt 872 rom. Konferansemuligheter. Wifi i fellesområder og på rommene (gratis). Bassenghånduker kan lånes. Minibank finnes i sentrum, ca 500 m fra hotellet. Safe og luftkondisjonering i rommene er inkludert. Luftkondisjoneringen på rommene er sentralstyrt og vanligvis i bruk fra medio jun-sep, iblandt bare noen timer i døgnet..
Utendørsbassengene og enkelte fasiliteter (bl.a. à la carterestauranter & utendørsfasiliteter) har begrenset åpningstid under lavsesong og er beroende på værforhold.
Aldersgrense for bruk av vannsklier for barn er 6 år.

Offisiell Klassifisering: 5*

Måltider: All inklusive

Adresse: Belek Mah. Cumhuriyet cad no 7/102 Belek 

 


Fasiliteter

AVSTAND

 • Flyplass ( Antalya - 33 km )
 • Strand ( Belek - 1,75 km )
 • Lokalt sentrum ( Belek - 500 m )
 • Sentrum ( Antalya - 42 km )

GENERELLE FASILITETER

 • Byggeår ( 2017 )
 • Antall etasjer ( 6 )
 • Heis
 • Heis til alle etg.

RESEPSJON

RESTAURANT/BAR

BASSENG

 • Innendørsbasseng
 • Barnebasseng
 • Voksenbasseng
 • Vannsklier
: Mot betaling