Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

DoubleTree by Hilton Antalya - Kemer

DoubleTree by Hilton Antalya - Kemer

Sesong:

Sentralt i Kemer
Hotellet passer dem som ønsker å bo med høy standard, rett på stranden og med butikker og restauranter innen gangavstand. Atmosfæren er internasjonal og servicen høy. Innredningen er moderne med en vakker natur utenfor. Det finnes flere førsteklasses restauranter, barer og en kafé. Hotellkjedenes signatur er deres egne Chocolate chip-kaker med en behagelig aroma som sprer seg over området. Selvfølgelig blir alle gjester ønsket velkommen med en nybakte kake. Det er mange fasiliteter her, blant annet. et stort spa, treningsstudio, badstue, tennisbane, bordtennis, biljard, strandvolleyball, vannsport, lekeplass og innendørs basseng. I hagen er det et stort bassengområde med separat barnebasseng og to vannsklier som strekker seg helt til stranden. På stranden er det en stor brygge og gratis solsenger. Underholdning og treningsøkter arrangeres daglig. Noen aktiviteter / fasiliteter mot betaling.

Rommene
Komfortable, romslige og moderne innredede rom.
Standard rom (rom, ca 34 kvm) for to personer. To enkeltsenger eller en dobbeltseng og mulighet for en ekstra seng (to ekstra senger hvis det er barn under 12 år). Havutsikt supplement.
Familierom (ca 51 kvm) for opptil fem personer (minst ett barn under 12 år). Disse rommene ligger i første etasje med soverom og stue i hver etasje. Trapper mellom etasjer, men ingen dør. Havutsikt mot tillegg.
Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, telefon, satellitt-TV, minibar (vann og brus inkludert), laminatgulv og balkong eller terrasse på bakken. Air condition inkludert. Bad med dusjkabinett, toalett og hårføner.


Øvrig
Strand- / turistområde med lokal trafikk.Støy fra folkeliv og nærliggende restauranter kan oppfattes som forstyrrende. En bygning med totalt 324 rom. Konferansefasiliteter. Bassenghåndkle tilgjengelig for lån.
Utendørsbassengene (noen ganger tømt for vedlikehold) og noen fasiliteter (inkludert à la carte-restauranter og utendørsanlegg) har begrensede åpningstider i lavsesongen (oktober-april).

Måltider : All inklusive

Offisiell klassifisering: 5*


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Byggeår ( 2005 )
  • Renovert ( 2018 )
  • Antall etasjer ( 5 )
  • Heis ( 2 elevators in hotel )
  • Heis til alle etg.

RESEPSJON

RESTAURANT/BAR

BASSENG

  • Innendørsbasseng
  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
  • Vannsklier
: Mot betaling