Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Garden Resort Bergamot Hotell

Garden Resort Bergamot Hotell

Sesong:

 

En familievennlig feriefavoritt
Dette familievennlige hotellet er bygget i osmansk stil og er vakkert omringet av appelsintrær og med en vidunderlig utsikt til Taurusfjellene. I den frodige hagen er det flere bassengområder, et med to vannsklier og et "avslapningsbasseng", hvor du kan trekke deg litt tilbake.

Garden Resort Hotel har mange fasiliteter, som spa, sauna, fitness senter, biljard, bordtennis, basketball, en tennisbane, et innendørs basseng, en lekeplass og en miniklubb (ikke-norsktalende). Det er også flere barer, en buffet- og to a la carte-restauranter. Det må forhåndsreserveres plass i a la carterestaurantene på hotellet, reservasjon koster ekstra. Hotellet har et animasjonsteam som arrangerer spill, aktiviteter og underholdning for alle aldre både dag og aften. (Noen aktiviteter/fasiliteter mot tillegg.)
 
Rommene
Komfortable og pent innredte rom i varme farger. Standardrom til to personer med mulighet for en ekstra seng. Familierom til fire personer bestående av to rom og et felles bad.
Alle rom har dobbeltseng eller to enkeltsenger (et mindre antall), telefon, satellitt-tv, minibar (sodavann og vann er inkludert ved ankomst) og balkong. Bad har badekar, toalett og hårføner. Fire handikaprom er tilgjengelig (stranden er ikke spesielt handikapvennlig).


Øvrig
Turist/byområde med trafikk. Lyder fra hotellets bassengområde og en nærliggende moské kan oppfattes som forstyrrende. Bygget i 2006, delvis renovert i 2018. I alt 233 rom fordelt på to bygninger. Konferansefasiliteter. Trådløst internett til rådighet i lobbyen (gratis). Safe koster omkring 2€/dag. Bassenghåndklær er tilgjengelig. Hotellet har adgang til en privat strand omkring 1 km borte, hvor gjestene har gratis solsenger og parasoller. Det går gratis shuttle buss til stranden flere ganger om dagen, og dette tar omtrent 5 minutter. Til den offentlige stranden er det omtrent 300 meter. Utendørs basseng (av og til tømt pga. vedlikehold) og noen fasiliteter har begrenset åpningstid i løpet av vinteren.  

Måltider: All inklusive

Offisiell klassifisering: 4*
 
Adresse
Yeni Mah 513th Sokak No: 3, Kemer
Tlf
+90242814 73 53
Fax
+90242814 73 50


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

RESEPSJON

BASSENG

  • Innendørsbasseng
  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
  • Vannsklier
: Mot betaling