Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Lancora Beach Hotell

Lancora Beach Hotell

Sesong:

Sentralt hotell i Kemer
Lancora Beach Hotell ligger sentralt til i Kemer, i gangavstand til havnen. Hotellet har en egen strand. Bassengområdet er plassert mellom hotellets bygninger. Her er det bassenger for både voksne og barn, hvor noen er forbeholdt avslapning. Det ene bassenget er omringet av hotellets restaurant. Hotellets spa tilbyr badstu og hamam. Det er dessuten mulig å benytte seg av hotellets treningsrom, biljard, bordtennis eller vannsport (noen fasiliteter/aktiviteter mot ekstra betaling). Hotellet har buffetrestaurant og flere barer, blant annet basseng – og strandbar. Hotellet har jevnlig livemusikk og kveldsarrangementer.

Rommene
De fleste rom er utstyrt med balkong eller terrasse, vannkoker, TV og telefon. Badene har dusjkabinett, toalett og hårføner. Mulighet for ekstraseng.
Standardrom (16-25m2) klassisk innredet med nyanser av beige og kremfarger.

Komfortrom (18-25 m2) Nyrenovert og innredet med lyseblå nyanser og kremfarger. Har sentralstyrt klimaanlegg, utenom rommene i 4. etasje som har egenstyrt klimaanlegg.

Familierom (35m2) består av to soverom og et felles bad.

Økonomirom er rom uten balkong og med vindu inn mot korridoren.


Øvrig
Hotellet ligger i rolige omgivelser i turistområde, hvor litt støy kan forekomme. Bygget i 1989. Renovert i 2016. I alt 134 rom fordelt på to bygg med fire etasjer. Heis. Klimaanlegg på alle rom (enkelte deluxerom sentralstyrt). Safe på rommet (koster ekstra). WIFI tilgjengelig mot betaling. Det er minimarked og butikker på hotellet. Parasoller og solsenger kan benyttes gratis på hotellets strand.

Måltider: All Inklusive

Offisiell klassifisering: 4*

Adresse Deniz Cad. No. 39, Kemer/Antalya, Turkey
Tlf. +90 242 814 22 85
Fax +90 242 814 22 90

 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

RESEPSJON

RESTAURANT/BAR

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng

STRAND

: Mot betaling