Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Ali Bey Park Manavgat

Ali Bey Park Manavgat

Sesong:

Stort antall vannsklier og tennisbaner
Et hyggelig og familievennlig anlegg i Kizilagac-området, omtrent to mil øst for Side. Hotellområdet er stort og alt er virkelig tilrettelagt. Det er mange fasiliteter og aktiviteter å fylle dagene med, uansett alder. Hotellets bygninger er bygget i osmannisk stil, små hvite hus med typiske trebalkonger. Disse er omgitt av en veldrevet og frodig hage. I hagen er det tre svømmebasseng, hvorav et er et avslappings basseng hvor det skal være stille og rolig. I tillegg til hotellområdet er det også en stor vannpark * tilhørende hotellet med 25 vannsklier i forskjellige størrelser. Det finnes også et spa-område, et stort treningsstudio, hamam, minigolf, biljard, bordtennis, volleyball, lekeplass og en eventyrpark. Det finnes flere barer, en bufférestaurant og en roterende tyrkisk restaurant. Ved siden av hotellet er et stort tennisområde med 62 tennisbaner. Nedenfor hagen finner vi den vakre sandstranden hvor det også er en liten restaurant som serverer lunsj. Hotellet har et underholdningsteam som organiserer aktiviteter, mosjon og underholdning daglig. Noen aktiviteter / fasiliteter til kost.

Rommene
Lyse og komfortabelt innredede rom.
Standardrom (ca 26 kvm) for to personer. En dobbeltseng eller to enkeltsenger og muligheten for en ekstra seng.
Familierom (ca. 40 kvm) for fire personer. To soverom (en dobbeltseng og to enkeltsenger) og ett bad.
Superior-rom er nyrenovert standardrom med et mer moderne interiør.
Superior familierom er nyrenovert familierom med et mer moderne interiør.
Alle rommene har flislagt gulv, telefon, satellitt-TV, minibar (vann og brus inkludert ved ankomst) og balkong. Klimaanlegg er inkludert, dette er sentralt kontrollert og brukes vanligvis fra midten av juni til september, noen ganger bare noen timer på dagen. Bad med dusjkabinett, toalett og hårføner.

Øvrig
Strand / turistområde med gjennomgangstrafikk. Støy fra hotellets egen underholdning og bassengområder kan noen ganger oppfattes som forstyrrende. Totalt 443 rom fordelt på 30 mindre bygninger. Store avstander i området. * Vannparken ligger utenfor hotellområdet, slik at du må gå på en mindre gate (trafikk bare til hotellet) for å nå dette. Konferansefasiliteter. Bassenghåndkle er tilgjengelig for lån.
Utendørs bassenger (noen ganger tømt for vedlikehold) og noen fasiliteter (inkludert à la carte restauranter og utendørsanlegg) har begrenset åpning i lavsesongen (okt-april). 

Måltider:All inklusive.

Offisiell klassifisering: 5*


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Byggeår ( 1995 )
  • Renovert ( 2018 last renovation )
  • Antall etasjer ( 2 )
  • Heis
  • Heis til alle etg.

RESEPSJON

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
  • Vannsklier

STRAND

  • Hotellstrand ( Hotel has own beach )
: Mot betaling