Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Euphoria Palm Beach Resort

Euphoria Palm Beach Resort

Sesong:

Familiehotell øst for Side
Et trivelig hotell som ikke anbefales bare til barnefamilier,men også til de som vil ha en avslappende ferie for å nyte sol og bad. Hotellområdet består av en stor have der de mindre bungalowbygningene er spredt over hele området i grønne omgivelser. Det finnes store områder for både lek og spill,eller om man vil slappe av i skyggen under et tre. På området finnes det to store basseng,ett barnebasseng og et lite basseng med 2 vannsklier**, lekeplass og seks tennisbaner. På området finns det også en Spa-avdeling, gym, badstue,flere barer,en buffet- og flere a la carte restauranter.Ved den fine og relativt langgrunne sandstranden finnes det solsenger, strandvolleyball og vannsportsaktiviteter.. Hotellet har sitt eget aktivitetsteam som arrangerer underholdning og aktiviteter daglig. Hotellet ligger i området Kizilagac, ca 19 km øst for Side. Her finnes et mindre lokalt sentrum med shoppingmuligheter. Busser til Manavgat stopper i nærheten av hotellet. Noen aktiviteter / fasiliteter mot kostnad..

Rommene
Romslige og tradisjonelt innredet rom med lyse tekstiler og hvite tremøbler. Standardrom, ca 27 kvm, for to personer med mulighet til en ekstraseng.Familiesuiter, ca 71 kvm, med to soverom, ett oppholdsrom og ett eller to bad. Alle rom har to separate senger (i familiesuitene har det ene rommet en dobbelseng), keramikkgolv, satellitt-tv, telefon, minibar (vann og brus inngår ved ankomst) og balkong eller markterrasse med utsikt mot haven. Bad med badekar med dusj, toalett og hårføner.

Øvrig
Strand/turistområde med lokal trafikk. Støy fra hotellets bassengområde og en nærliggende moské kan iblandt oppfattes som forstyrrende. Renovert 2013. Totalt 586 rom fordelt på en hovedbygning og flere bungalowbygninger. Wifi i lobbyen (gratis). Safe på rommet og air condition er inkludert. Bassenghåndklær kan lånes.

** Vannskliene er åpne 10:00-12:00 & 14:00-16:00. 

 

Måltider: All inklusive

 

Offisiell klassifisering: 4*

 

 Adresse:Kizilagac turizm bölgesi P.K 146. 07600Manavgat/ Antalya Turkey

Telepfon:+90 242 748 71 48


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

RESEPSJON

RESTAURANT/BAR

BASSENG

  • Innendørsbasseng
  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
  • Vannsklier

STRAND

  • Hotellstrand ( In hotel area )
: Mot betaling