Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Nashira Resort Hotell

Nashira Resort Hotell

Sesong:

Hotell med vannaktiviteter
Dette familievennlige hotellet ligger ca 7 kilometer øst for Side i Titreyengöl-området. Hotellet har høy standard, mange fasiliteter og er en drøm for de som liker å svømme. I tillegg til å være plassert rett ved den vakre sandstranden, er det mange bassenger og en hel vannpark fylt med vannsklier i forskjellige størrelser. Andre fasiliteter som tilbys er flere barer og restauranter, spa, hamam, treningsstudio, tennisbane, biljard, bordtennis, lekeplass og vannsport. Det er også et aktivitetsteam som gjerne sysselsetter hotellets gjester med mosjon og andre aktiviteter. Noen fasiliteter / aktiviteter mot betaling.

Rommene
Lyse, romslige og nøkternt innredede rom.
Standardrom Panoramic(ca. 30 kvm) for to personer. En dobbeltseng eller to enkeltsenger og mulighet for en ekstra seng (to hvis det er barn under 12 år - selges som Large rom). Utsikt mot hagen.
Familierom Panoramic(ca 50 kvm) for fire personer med to soverom. Utsikt mot hageområde.
Alle rommene har satellitt-TV, telefon, minibar (vann inkludert), vannkoker med kaffe- og tekoker, laminatgulv og balkong. Havutsikt mot tillegg. Air condition inkludert. Bad med dusjkabinett, toalett og hårføner. Alle rommene er røykfrie.
Fem handicaptilpassede rom er tilgjengelig på forespørsel.

Økonomirom er som standardrommene men med dårligere beliggenhet,utsikt mot bakgård.

Øvrig
Strand / turistområde med lokal trafikk. Lyd fra hotellets bassengområde og underholdning kan noen ganger virke forstyrrende. En bygning med totalt 493 rom i 5 etasjer.Heis finnes. Konferansefasiliteter. Bassenghåndkle er tilgjengelig for lån.
Utendørs svømmebasseng (noen ganger tømt for vedlikehold) og noen fasiliteter (inkludert à la carte-restauranter og utendørsanlegg) har begrenset åpning i lavsesongen (nov-april) og værforhold. 

Strand: Hotellet har sin egen strand hvor solsenger og parasoller inngår. Her inngår også enkel servering.

Måltider: All inklusive

Offisiell klassifisering: 5*


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

RESEPSJON

RESTAURANT/BAR

BASSENG

  • Innendørsbasseng
  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
  • Vannsklier

STRAND

  • Hotellstrand
: Mot betaling