Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Riolavitas Resort & Spa

Riolavitas Resort & Spa

Sesong:

Nybygd og Moderne i Sorgun
Et nybygd og moderne hotell ca sju kilometer øst for Side for de som vil bo komfortabelt og bekvemt under sin ferie. Hotellet føles gjennomtenkt og komplett og det finnes godt med fasiliteter så man behøver ikke å forlate hotellet om man ikke ønsker det. Det finnes flere barer, lounge, konditori, en buffé- & tre à la carte restauranter, nattklubb, luksuriøs Spa-avdeling og gym. Hotellets eget underholdningsteam arrangerer aktiviteter, trim og underholdning daglig for gjester i alle aldre.Bassengområdet består av ett stort basseng, barnebasseng samt et basseng med tre vannsklier. Hotellet har et fint haveområde med utsikt mot Manavgatelva som renner like utenfor hotellet. For å komme til stranden er det en kort spasertur og den lille Titriyangøl innsjøen liker like i nærheten. Det finnes et mindre lokalt sentrum cirka 2 kilometer fra hotellet. Busser til Side sentrum og Manavgat stopper i nærheten. Noen aktiviteter/fasiliteter mot kostnad.

Rom
Bekvemmelige,romslige og fine rom innredet med en maskulin touch med brune farver.. Standardrom, ca 35 kvm, for to personer og med mulighet til en ekstarseng. En dobbelseng eller to separata senger. Havsutsikt mot tillegg. Familierom, ca 55 kvm, for fire personer med to soverom og to bad. Alle rom har telefon, satellit-tv, laminatgolv, minibar (vnn og brus inngår), vannkoker med te- & kaffetilbehør og balkong. Badet har toalett, dusjkabin og hårføner.

Øvrig
Turistområde med lokal trafikk. Støy fra hotellets bassengområde og underholdning kan iblandt være forstyrrende. Byggd 2016. En byggning med totalt 362 rom. Gratis wifi i de fleste fellesarealene og på rommene. Safe på rommet mot kostnad, aircondition inkludert. Transport til stranden finnes på forespørsel. Stranden er ikke langgrunn. Aircondition er sentralstyrt og er vanligvis i bruk fra midten av jun-sep, iblandt bare noen timer i døgnet. Bassenghåndklær finnes å låne.

**Vannskliene er åpne 10:00-12:00 & 14:00-16:00. 

Offisiell klassifisering: 5*

Måltider: All inklusive

Adresse
Sorgun mah. Bogaz mevkii 35/1. 07 600 Manavgat/ Antalya Turkey

Telefon
:+90 242 777 17 17 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Byggeår ( 2016 )
  • Antall etasjer ( 8 )
  • Heis
  • Heis til alle etg.

RESEPSJON

  • Kredittkort ( MasterCard & Visa )
  • Safe på rommet ( 2 €/day )
  • Internettilgang ( Free all over the hotel )

RESTAURANT/BAR

BASSENG

  • Innendørsbasseng
  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
: Mot betaling