Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Roma Beach Resort - All Inclusive

Roma Beach Resort - All Inclusive

Sesong:

Ekslusivt hotell i romersk stil
 
Hotellet ligger i rolige omgivelser i Gundogmus ca 14 km utenfor Side. Det er enkelt å ta seg inn til Side by da det går busser rett utenfor hotellområdet hvert 10.minutt. Her er ingen trafikkstøy og man kan i ro og mak gå ned til hotellets egen strand. Hotellet egner seg muligens best for voksne siden det ligger såpass avsides. På hotellområdet finnes det minimarked, frisør, internettkafe, 3 a la carte restauranter, diskotek, sauna, hamam, spa og skjønnhetssenter samt utendørs og innendørs basseng. Aktiviteter som biljard, bordtennis og bowling. Enkelte fasiliteter/aktiviteter mot tillegg. Live musikk og underholdning enkelte kvelder.


Rom
 Standardrom med plass for opptil tre personer. Alle rom med telefon, TV, laminatgulv, minibar og møblert balkong. Bad med badekar, dusj, WC og hårføner. Familierom for opptil fire med de samme fasiliteter som på standardrommene, der det er en dobbeltseng og en køyeseng. Familierommene består av ett rom og er noe større enn standardrommene. Safe på rommet mot tillegg.


Øvrig
Rolig turistområde. Byggeår 2010, noe renovert i 2013. Totalt 243 rom fordelt på tre bygg. WiFi gratis i lobbyen,rom andre områder mot kostnad.
Strand: Sandstrand. Gratis solsenger og parasoller.

Måltider:All inklusive

Offisiell klassifisering: 5*

Adresse: Gundogdu/Side-Antalya
Tlf: +90 242 763 00 44
Faks: +90 242 763 01 99

 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

RESEPSJON

RESTAURANT/BAR

BASSENG

  • Innendørsbasseng
  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
  • Vannsklier

STRAND

  • Hotellstrand ( 300 m )
: Mot betaling