Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Side Star Resort - All Inclusive

Side Star Resort - All Inclusive

Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

RESEPSJON

BASSENG

  • Innendørsbasseng
  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
: Mot betaling

Førsteklasses hotell med perfekt beliggenhet

Side Star har en fantastisk beliggenhet i et rolig område, med en flott utsikt over havet. Hotellet ligger et stykke utenfor det sentrale Side, men i Gündogdu som er et område hvor det finnes et mindre utvalg av butikker og restauranter. Små busser til Side stopper like utenfor hotellet. På hotellet finnes et bra treningsrom, 2 tennisbaner, innendørs basseng, badstu og et flott spa- område, bowling, biljard, basketball og et spillerom. Her finner man også kafe, bar, buffet- og a la carterestauranter. Bassengområdet er åpent og luftig og består av et stort basseng samt et mindre basseng med tre vannsklier. Hotellet har en stor privat strand og flere ganger i uken arrangeres det underholdning på hotellets område. Enkelte aktiviteter/fasiliteter/behandlinger er mot betaling.

Rommene

Rom med to enkeltsenger eller en dobbeltseng og mulighet for en ekstra oppredning. Rommene er innredt i lyse, beige farger og fremstår veldig innbydende. Alle rommene har minibar (fylles med vann daglig), vannkoker, laminatgulv, telefon, satellit-tv og balkong eller terrasse. Badene har dusjkabinett, toalett og hårføner.

Familierom består av to soverom med felles bad.

Økonomirom er rom på bakkeplan med begrenset utsikt.

Alle rom er røykfrie.

Måltider

All Inclusive


Øvrig

Strand/turistområde med lokal trafikk. Bygget i 2002. totalrenovert i 2011. I alt 462 rom. Konferansemuligheter. Trådløst internett på hele hotellet (delvis mot betaling). Det finnes en minibank ca. 500m fra hotellet. En gang per opphold inngår et valgfritt besøk på en av a la carterestaurantene. På stranden er det en lien bar med selvbetjening av drikke.(utendørsbasseng og enkelte fasiliteter er ikke åpent i vinterperioden okt-apr.)
 
Offisiell klassifisering: 5*

Adresse: Gündogdu Beldesi Sancak Mah. Colakli, Side, Manavgat-Antalya Türkiye
Tel./Fax.: +90 242 763 85 01 // +90 242 763 85 00

 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

RESEPSJON

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
  • Vannsklier
: Mot betaling