Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Sunberk Hotel

Sunberk Hotel

Sesong:

Rolig hotell med god beliggenhet


Sunberk Hotell er et hyggelig, lite hotell beliggende nær den vestlige stranden og promenaden, som går inn til sentrum i Side.
Hotellområdet er relativt lite og er velegnet for den som ikke behøver så mange fasiliteter men er mer interessert i en god plassering.
På hotellområdet er det et svømmebasseng, restaurant, bar og en liten frodig hage. Ca. en gang i uken arrangerer hotellet en tyrkisk aften ved bassenget. Noen fasiliteter / aktiviteter mot kostnad.

Rommene


Hyggelige og tradisjonelt innredete rom.
Standardrom er av varierende størrelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. En mindre del av standardrommene er i bungalowstil med egen stue og liten terrasse.
Familierommene har to soverom med dør imellom og et bad. Alle familierommene har terrasse
Alle rom er innredet med telefon, satellit-tv, minibar (tom), laminatgulv.
Badene har dusj, toalett og hårføner.
Alle rommene er røykfrie. Rommene i andre etasje har altaner mens rommene i første etasje har en liten terrasse. For de fleste av rommene på bakkeplan er det inngang via terrassen.

Måltider
Enkel All Inclusive

Øvrig


Turistområde med lokal trafikk. Støy fra den nærliggende moské kan virke forstyrrende. Bygget i 2009, renovert i 2013. I alt 94 rom fordelt på tre bygninger. Ingen heis. Trådløst internett på hele hotellet mot kostnad. Safe ca 1,5 euro / dag, aircondition er inkludert. Stranden nærmest hotellet er offentlig, og denne kan benyttes mot gebyr for solstoler og parasoller. Hotellet har også adgang til en privat strand omkring 2 km borte ved den østre stranda hvor solstoler og parasoller er inkludert, og det er gratis buss dit to ganger om dagen i høysesongen. ATM/minibank er omkring 300 m fra hotellet.
* Utendørs basseng (tømmes noen ganger for vedlikehold) og noen fasiliteter ( a la carte-restauranter og utendørs fasiliteter) har begrensede åpningstider i lavsesongen (okt til april).
 
Offisiell klassifisering:3*

Adresse: Selimiye Mah, Begonya Sok no 33 Side / Manavgat
Tlf. +90 242 753 4696 / Fax +90 242 753 3758

 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Byggeår ( 2009 )
  • Renovert ( 2013 )
  • Antall etasjer ( 2 )

RESEPSJON

RESTAURANT/BAR

  • Utendørs bar ( Pool bar )
  • Spisesal ( Main restaurant )

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
: Mot betaling