Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Sunlight Garden Family

Sunlight Garden Family

Sesong:

Herlig hage og store rom


Hotellet består av et flertall mindre bygninger som er omringet av en frodig og grønn hage. I hagen finnes frukttrær, gressmatter, lekeplass og to bassengområder. På hotellet finnes også en bar, en buffetrestaurant, hamam, biljard, bordtennis og lekerom. Hotellet har en sentral beliggenhet og det finnes mange butikker og restauranter i omgivelsene. Noen ganger i uken (under høysesongen) arrangeres det tyrkisk aften eller annen lettere underholdning. Noen aktiviteter og fasiliteter er mot ekstra kostnad.

Rommene


Lyse og romslige rom, tradisjonelt innredt.
Familierom 1 for opptil fire personer med to soverom (ett med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger) og felles bad. Klimaanlegg i rommet med enkeltsengene.
Familierom 2 for opptil seks personer med to soverom (ett med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger) og stue med to ekstrasenger på sovesofa. Ett bad og klimaanlegg i stuen.
Familierom 3 for opptil seks personer i to etasjer. Overetasjen består av tre soverom og underetasjen har stue med ekstrasenger på sovesofa. Ett bad og ett klimaanlegg i hver etasje.
Alle rom har flislagt gulv, telefon, kjøleskap, vannkoker, hårføner og balkong. Badene er av eldre standard og har dusjkabinett og toalett.

Øvrig


Turistområde med trafikk, folkeliv og en nærliggende moské som kan oppfattes som forstyrrende. Bygget i 1997, renovert i 2015. totalt 130 rom fordelt over 34 mindre bygninger. Ingen heis. Trådløst internett. Safe koster ca 2€ per dag. Minibank finnes ca 100m bortenfor hotellet. Hotellet tilbyr gratis transport til stranden ett par ganger om dagen under høysesongen.
Utendørsbassengene (tømmes iblandt for vedlikehold) og enkelte fasiliteter (bl.a a la carterestauranter og utendørsfasiliteter) har begrenset åpningstid under lavsesongen (okt-apr).
Før sommeren 2019 vil hotellet bygge et nytt basseng med 2 vannsklier.
Bassenghåndklær kan lånes gratis men bytte av bassenghåndklær koster 1€ .

Offisiell klassifisering: 3*
Måltider: Enkel all inklusive

Strand: Offentlig strand 500 m fra hotellet.Shuttlebuss fra hotellet et par ganger om dagen. Solstoler og parasoller gratis,men mat og drikke koster ekstra.

Adresse: Side Mah. 1060, Sok No 1, Side
Tel: +90 242 753 50 34

 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

RESEPSJON

RESTAURANT/BAR

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
: Mot betaling