Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Von Club Golden Beach - All Inclusive

Von Club Golden Beach - All Inclusive

Sesong:

Stort ferieanlegg med vannpark
 
Litt utenfor Side, i Colakli, ligger dette store og fine ferieanlegget fylt med aktiviteter/fasiliteter for alle aldre. Området består av et stort antall toetasjersbygninger som omgis av en stor imponerende hage og pooler. Den langgrunne stranden ligger ca 400 m fra hovedbygningen og sies å være en av de fineste i regionen. På omtådet finnes et stort tilbud av fasiliteter som barer, en buffé- og tre a la carterestauranter (tyrkisk, meksikansk og middelhavsmat), kafé, butikker, spa, badstu, biljard, bordtennis med mer. Mellom hotellet og søsterhotellet Golden Coast ligger en vannpark med totalt 13 vannsklier* som benyttes av begge hotellene. Det koster ingenting for hotellets gjester. Hotellet har et stort underholdningsteam som daglig finner på aktiviteter samt en gang i uken arrangerer et større, profesjonelt show. Noen aktiviteter og fasiliteter er mot ekstra kostnad.
*Noen har aldersgrense 12 år

Rommene 
Lyse og romslige rom. Dobbeltrom med to separate senger eller en dobbeltseng samt mulighet for en ekstraseng. Familierom med plass til fire personer med to soverom og ett bad. Family Suite for opp til seks personer, med to soverom, en stue og et bad. Alle rom har satellitt- TV, fliser (i familierommene har et av rommene tepper) og balkong. Alle rom har også et lite tekjøkken med kjøleskap, to kokeplater og ellers meget enkelt kjøkkenutstyr. Badene har badekar med dusj, toalett og hårføner.
Det finnes syv handikaptilpassede rom på forespørsel. Disse rommene er noe mer slitt og holder en lavere standard enn hotellet for øvrig.


For øvrig
Turistområde med trafikk og støy fra hotellets egen underholdning og poolområde som kan oppfattes som forstyrrende. Hotellet er bygget i 1991, renovert i 2006 og 2012 og har totalt 632 rom fordelt på et tyvetalls bygninger. Internetthjørne og trådløst internett , håndklær ved poolen kan leies. Minibank finnes rett utenfor hotellområdet.

Måltider:All inklusive

Offisiell klassifisering: 4*

Adresse: Colakli Mevkii, Manavgat
Tel: +90 242 763 66 00
Fax: +90 242 763 64 84

 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

RESEPSJON

  • Kredittkort ( Visa & MasterCard )
  • Safe på rommet
  • Internettilgang ( Free all over the hotel )

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
  • Vannsklier
: Mot betaling