detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

På reisemålet

Ankomst og avreise

Ved ankomst om formiddagen eller tidlig om ettermiddagen er det ikke alltid at rommene/leilighetene er klargjort. Rommene/leilighetene kan normalt ikke disponeres før kl. 15.00, men dette varierer fra hotell til hotell.

Ifølge internasjonale bestemmelser skal rom/leiligheter forlates senest kl. 12.00 ved avreise (i noen tilfeller kl. 10.00). Dette gjelder også selv om hjemreisen er sent om kvelden/natten eller morgenen etter. Ikke alle hotell har tilgang til låst bagasjerom i forbindelse med utsjekking ved sen avreise, men ofte har hotellet ett eller flere rom som kan disponeres felles av hjemreisende for skifting av klær, hvile og dusj.

Ønsker du å ha rommet ditt lenger kan du kontakte resepsjonen. Ved ledig kapasitet kan de tilby dette mot en ekstra kostnad. I slike tilfeller betaler du direkte til resepsjonen.

Husk at hvis du oppbevarer passet i resepsjonen er du selv ansvarlig for å få det med deg ved avreise.

For de reisende som har bestilt transport så kan man selv undersøke avreisetidspunkt på oppslagstavlen eller i informasjonspermen i hotellets resepsjon, eller ta kontakt med en av våre guider.