detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

På reisemålet

Guideservice

Vi har guider på alle våre reisemål. Våre guider møter opp allerede ved deres ankomst på flyplassen. De er også å treffe på vårt servicekontor, samt at de kan nås på telefonnumrene som er oppgitt i velkomstmaterialet og i informasjonspermen på hotellet.
 
I juni, juli og august er vår guideservice begrenset i Antalya, Kemer, Belek og Rethymnon . Hotellbesøk utgår, men våre guider er tilgjengelige på vårt servicekontor i Antalya, samt via telefon/ SMS.


 
Ikke nøl med å ta kontakt med våre guider for råd og informasjon. De er der for din skyld! Våre guider er skandinaviske (norske, svenske, danske og finske), men innimellom kan det også forekomme engelsktalende personale. Alle katalogførte hotell har en Deturperm og/ eller en oppslagstavle med informasjon fra Detur. 
 

• Tyrkia - Dagtid: +90 242 511 98 88 / 24t : +90 530 972 45 83 

• Hellas - Kreta: +30 694 497 3567

Utflukter

Som et ledd i vår innsats for å gjøre ferien så minnerik og innholdsrik som mulig for deg, tilbyr vi via våre reiseledere et bredt utvalg av spennende utflukter og turer med variert innhold. Visse utflukter kan kjøpes på forhånd hjemmefra. Vi tilbyr utflukter med skandinavisktalende reiseledere, men noen utflukter kan også arrangeres med engelsktalende guider.

I velkomstmaterialet er det informasjon som beskriver utfluktsprogrammet vårt. Guidene vil gi en kort presentasjon av utfluktene på velkomstmøtet, og du kan lese mer om hver enkelt utflukt i hotellpermen. Book utfluktene direkte fra Deturs reiseledere.

Som oftest kreves det et bestemt antall deltakere for at utflukten skal gjennomføres. Utfluktsprogrammet er foreløpig, og kan endre seg i løpet av sesongen.