detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Hvorfor reise med Detur

Hvorfor velge Detur

Detur startet sin virksomhet i Norge i 1999 og er i dag representert i hele Norden. Reiser du med Detur omfattes du naturligvis av den Norske Pakkereiseloven og reisegarantien stilt til Reisegarantifondet. Du kan trygt bestille din neste reise med Detur. 

Om du skal reise fra noen av våre 9 avreiselufthavner i Norge så sjekk alltid med Detur for vi tåler sammenligning på mer enn bare pris! 

Uavhengig selskap

Detur er et uavhengig selskap med en strømlinjeformet organisasjon. Dette gjør at avgjørelsesprosesser ikke må gå gjennom store internasjonale organisasjoner før de trer i kraft. Tilbakemeldingene fra deg som kunde blir derfor raskt hørt og gjort noe med. 

Våre Reisemål

Detur i Norge har spesialisert seg på charterreiser til de populære landene Tunisia, Tyrkia og Hellas. I Tyrkia tilbyr vi reiser til sørkysten med reisemålene Antalya, Alanya, Side, Belek og Kemer. I de vestre delene av landet har vi Bodrum og Marmaris. I 2014 lanserte vi også Hellas og Kreta fra Oslo. Ved Afrikas middelhavskyst ligger Tunisia med våre reisemål Sousse, Monastir og Hammamet. Hit kan du kan reise med oss nesten året rundt. Vår lange erfaring med å arrangere reiser, og det faktum at vi har konsentrert oss om noen få reisemål, gjør at vi tør påstå at vi er eksperter på disse og kan gi en mer inngående opplevelse av det landet du reiser med oss til. Vårt dyktige personell hjelper mer enn gjerne til med å finne det beste alternativet for deg, samt gi deg tips og informasjon om reisemålet

Våre reiser

Detur tilbyr et stort utvalg av reiser. Du kjenner sikkert til at du kan reise med oss på sol & badeferie, men vi tilbyr også et stort utvalg av ulike reisetyper. Følg med på en Rundreise og få en tettere opplevelse av landets natur, kultur og innbyggere eller opplev Tyrkias vakre kystlandskap på Gületcruise fra både Bodrum og Marmaris. Skal skoleklassen ut og reise, fotballeir eller skal dere ha en konferanse med firmaet? Vi arrangerer gruppe- og konferansereiser til bl.a. Tyrkia. Spiller du golf reiser du med fordel til golfens paradis i tyrkiske Belek eller til fantastisk golf i Tunisia. 

Våre hoteller

Vi tilbyr et variert utvalg av bosteder og ulike klassifiseringer. Alt fra leiligheter, der du styrer ditt eget kjøkken m.m., til fantastiske All Inclusive hoteller der det meste er inkludert i prisen og du kan koble helt av i solen og legge igjen lommeboken i safen på rommet. Velg den boformen, hotellklassen og de hotellfasiliteter som passer deg og dine medreisende best!

Reis fra din lokale flyplass

De fleste ønsker å reise fra den lufthavnen som ligger nærmest der man bor. Å slippe lange transporter til en av de store flyplassene er viktig for mange. I høysesong flyr Detur fra 9 av lufthavnene i Norge og dekker i så måte en stor del av landet. 

Service på destinasjonen

Deturs guider og sjåfører gjennomgår grundig opplæring for å tilfredstille de kvalitetskrav Detur setter. På våre destinasjoner blir du møtt av våre dyktige og kunnskapsrike reiseledere, som er til stede for å hjelpe deg på din reise. Våre reiseledere hjelper gjerne til med tips om reismålet ditt sånn at du kan få mest mulig ut av ditt besøk, og til og med kanskje finne noen gullkorn utenom vanlig allfarvei. Våre reiseledere møter deg på flyplassen, følger med på transfers mellom hotell og flyplass samt utfører hotellbesøk eller tilbyr telefonservice. Alt for å gjøre din ferie så enkel og bekvem som mulig. Guidene på våre charterdestinasjoner blir ofte kalt for "Tyrkia- og Tunisia-eksperter for dere eksepsjonelle lokalkunnskap, de er også tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Reis trygt med Detur

Detur Norway NUF er en stabil og pålitelig reisearrangør som ligger på den høyeste ratingen et selskap kan ha i Norge når det gjelder kredittverdigheten som bedømmes av soliditeten (Trippel A fra Dun & Bradstreet). Som reisearrangør stiller vi lovpålagt reisegaranti til Reisegarantifondet og vi er medlem av VIRKE og Pakkereisenemda. Siden starten i 1999 har det vært vår ambisjon å gjøre dine viktigste uker i året til et trivelig og uforglemmelig minne for livet. Velkommen til våre reismål!

Verdifulle ferieminner

Hele vår virksomhet går ut på en eneste ting; å gi deg en prisgunstig ferie med høy kvalitet og god service, og naturligvis så mange flotte ferieminner som mulig. Derfor jobber vi hardt for hele tiden å utvikle og forbedre vår kvalitet og for å komme så nære 100 % fornøyde kunder som mulig. Etter endt reise med oss vil du, per e-post, motta et spørreskjema vedrørende din reise. Vi setter veldig stor pris på om du fyller ut dette så godt som mulig da dette gir oss tilbakemelding og synspunkter som er viktig i vårt arbeid med stadig å forbedre kvaliteten.

Fornøyde reisende

Noen ganger skjer det at reisen ikke går helt som man hadde tenkt og vi vil som arrangør forsøke å rette eventuelle feil eller misforståelser som måtte oppstå så raskt som mulig, og fortrinnsvis på ditt feriested, så resten av ferien blir akkurat slik du så for deg. Om noe skulle oppstå er det meget viktig at vår representant på stedet blir kontaktet umiddelbart. Som kunde kan du også lese og innhente informasjon om ditt reisemål og hotell før du reiser, for i blant handler misnøye om at man har andre forventinger til sitt reisemål enn det som er realiteten. Informer deg selv så mye du kan før du reiser. Det gir som oftest større utbytte av ferien også.