detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Alt om flyreisen

Innsjekking

Innsjekkingen starter 2 timer før avgang både på ut- og hjemreise og stenger 1 time før avgang. Detur benytter seg av innsjekkingsautomater på Gardermoen (Oslo), Flesland (Bergen) og på Sola (Stavanger). På øvrige flyplasser er det kun manuell innsjekking.

Passasjerer som krever assistanse kan ikke benytte seg av innsjekkingsautomatene.

På flyvninger med Norwegian benytter man tilsendt bookingnummer fra Norwegian og kan sjekke inn på Norwegian sine innsjekkingsautomater.

Vi anbefaler at den reisende beregner god tidsmargin mellom tilslutningsfly og charterfly, da tilslutningsfly er ikke en del av pakkereisen og således vil ikke flyet vente på eventuelle tilslutningsfly.

Den reisende er selv ansvarlig for å følge med på informasjonen som blir gitt på flyplassen og møte ved utgangen i god tid før ombordstigning.

Hva trenger jeg å ha med meg til innsjekkingen?

Det eneste du trenger å ha med deg til innsjekkingen er din bekreftelse/billett og pass. Om giroen på din billett ikke står i null må du huske å ha med gyldig kvittering.

Ut og hjemreise må foretas i samsvar med billetten.
Dersom du ikke sjekker inn og ikke er med flyet fra Norge, mister du retten til hjemreisen så sant ikke annet er avtalt og skriftlig bekreftet av Detur. Ubenyttet del av reisen refunderes ikke, og hele reisen anses som avbestilt.