detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

På reisemålet

Bruk av kredittkort

Kredittkort benyttes på eget ansvar. Detur er ikke ansvarlig for kjøp og betaling ved utsalgssteder som besøkes under oppholdet. Ved mistanke om eller forsøk på svindel, er det ditt eget ansvar å kontakte din bankforbindelse snarest mulig. Det er veldig vanlig å benytte kontanter som betaling på våre destinasjoner.

Mat og drikke

Bakteriefloraen på destinasjonen er annerledes enn den vi er vant med hjemmefra. Ved å ta noen enkle forhåndsregler kan man unngå å få ferien ødelagt av såkalt ”turistmage” eller andre infeksjoner. Det er viktig å være nøye med håndhygienen og alt kranvann bør kokes før bruk. Vi anbefaler at man kjøper drikkevann på flasker og at all frukt, bær og grønnsaker skylles på forhånd. Vær forsiktig med å spise salater, is, rått kjøtt, egg og kylling.

Safe

Detur anbefaler alle sine kunder å leie safe for å oppbevare penger og andre verdisaker. Dette er en avtale den reisende gjør direkte med hotellet og avgiften betales direkte til dem. Detur bærer ingen økonomiske ansvar ved eventuelt innbrudd, skade eller lignende.

Svømmebasseng

Ved bading og høy lufttemperatur vil enkelte, men ufarlige bakterier trives i bassenget. Vi anbefaler derfor at man skyller øregangene og tørker godt mellom hvert bassengopphold.