Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Personopplysninger

Personopplysninger

Hvordan lagres personopplysningene mine når jeg bestiller en reise?

Detur NUF registrerer de personopplysningene du legger inn på vår nettside i henhold til Personopplysningsloven. Opplysningene bruker vi til å ivareta våre forpliktelser ovenfor deg, og de videreformidles også til våre samarbeidspartnere, som flyselskaper, hoteller og busselskaper. Vi bruker opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service tilknyttet din reise med oss via e-post, telefon, SMS og postutsendelser.

Vi bruker også opplysningene i forbindelse med håndtering og administrasjon av bestillinger, betalinger og billettutsendelser. Dette inkluderer at vi bruker dine opplysninger til følgende formål: Bokføring, avregning og revisjon, billettering, kreditering eller andre verifiseringer av betalingskort, immigrasjon og tollkontroll, sikkerhet, administrative og lovlige formål, behandling av bonusprogrammer, systemtester, vedlikehold, utvikling og kundebehandling.
 

Personopplysningene behandles med den største omtanke og respekt av oss i DETUR NUF.
 

Personopplysninger i markeds- og kommunikasjonssammenheng

Detur NUF vil benytte dine personopplysninger til å kunne tilby produkter og tjenester knyttet opp til den reisen du har bestilt med oss. Disse opplysningene kan også formidles til underleverandører av våre produkter, som f.eks. forhåndsbestilling av tjenester.

På detur.no kan du melde deg på vårt nyhetsbrev. Som abonnent på Deturs nyhetsbrev via e-post aksepterer du samtidig at vi regelmessig bruker din e-postadresse til å sende deg nyheter og annen markedsinformasjon og kommunikasjon. Du kan til enhver tid velge å melde deg av nyhetsbrevet.

Personopplysningene kan brukes i forbindelse med markedsføringstiltak. I henhold til Personopplysningsloven kan du få full innsikt i hvilke opplysninger som er lagret om deg. Dette kan du få ved å sende en skriftlig henvendelse til Detur NUF.


Ansvarlig for personopplysninger på detur.no:
Navn: Detur NUF / Personopplysningsansvarlig
Adresse: 
Lönnrotinkatu 18 A, 00120 Helsinki, Finland 

Organisasjonsnummer:  818 353 642 MVA
E-postadresse: 
ismail.demir@detur.com