detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Viktig info ved bestilling

Transport til og fra hotellet

Når du har hentet bagasjen din, passert tollen og kommet ut av ankomsthallen, kommer våre reiseledere til å ta deg imot. De viser deg til riktig buss som deretter tar deg til hotellet ditt. I noen tilfeller er det ingen Detur-guider med om bord på bussene til eller fra flyplassen. Om dette er tilfellet så innen bussen kjører mot hotellene, kommer det en guide om bord på bussen og gir kort informasjon for en vellykket feriestart – bussen sendes så av gårde mot hotellet.

På de bussene som kjører med guide om bord, skal ikke selve transporten betraktes som et informasjonsmøte, da et velkomstmøte for alle nyankomne gjester som regel holdes dagen etter ankomst. Innbydelse med tid og sted finnes i velkomstkonvolutten som du får av guidene på bussen. Vi anbefaler varmt at du deltar på velkomstmøtet for at du skal få så mye ut av ferien som mulig.

På turen til/fra hotell og flyplass er det ofte innlagt en kort pause (uavhengig av om det er dag eller natt), slik at sjåføren og de reisende kan strekke på bena, gå på toalettet eller kjøpe noe å drikke.

Legg merke til at det er ditt eget ansvar å sørge for at bagasjen din kommer med transferbussen både til og fra hotellet, og at du får bagasjen din på flyplassen. Dette gjelder både når du ankommer reisemålet og ved hjemreise.

Handikap transport

For å bestille T/R handikap transfer vennligst kontakt med oss.  

VIP transport

Du kan bestille VIP transfer mellom 1-12 person via vår nettside.