detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Viktig info ved bestilling

Bestilling/bekreftelse

Ved bestilling av reise på Internett, sendes reisebeviset til den oppgitte e-postadressen og kunden må selv skrive ut billetten. Den reisende er selv ansvarlig for å kontrollere at den skriftlige bekreftelsen stemmer overens med bestillingen. Ved eventuelle feil, må man straks melde i fra til Detur for å få feilen rettet. 

Fullmakt for reisende under 18 år

Reisende under 18 år må fremlegge skriftlig tillatelse fra foresatte ved bestilling av reise. Barn under 10 år får ikke reise alene. Barn som er fylt 10 år, men er under 15 år må ha et eget utfylt skjema dersom de skal reise alene. Fullmakten fremlegges ved bestilling eller ettersendes snarest mulig.

Kopi av fullmakten må tas med på reisen da legitimasjon kan kreves fremlagt ved innsjekking på flyreisen eller på hotellet. Den som bestiller på vegne av andre er ansvarlig for at eventuelle mindreårige i følget har nødvendig samtykke for reisen. Detur kan ikke ta ansvar for kontroll av de opplysninger som fremkommer. Foresatte må også gjøre seg kjent med Reisevilkårene og informasjonen om reisemålet på detur.no eller i katalogen.

Vi oppfordrer alle til å sende en innscannet fullmakt pr e-post til info@detur.no eller på fax nr. 22 41 72 90

Last ned og skriv ut fullmakten

NB! Dersom barn/ungdom under 18 år skal reise med andre voksne enn sine foreldre/foresatte, gjør vi oppmerksom på at enkelte av våre destinasjoner krever skriftlig dokumentasjon fra foreldrene om at de kan reise med andre voksne. For ytterligere informasjon vennligst ta kontakt med nasjonale myndigheter (f.eks. ambassade og/eller konsulat). 

Reisens pris

Vi tar forbehold om at priser på internett kan inneholde feil grunnet tekniske årsaker (f. eks. en veldig billig reise). 
Eventuelle feil vil bli varslet innen 24 timer, eller i løpet av førstkommende arbeidsdag. 

Reiselengde

Reiselengde regnes fra og med avreisedagen til og med hjemreisedagen.
Dette gjelder selv om du sjekker ut om formiddagen og flyreisen starter om kvelden /natten.
Dette gjelder også når reisen starter om kvelden/natten og hjemreisen finner sted om morgenen.