detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Viktig info ved bestilling

Vilkår for uspesifiserte reiser

Innkvartering med garanti for eget bosted (minimum 2 stjerner) og med privat baderom/WC, i rom eller leilighet med lav standard. Innkvartering kan skje på bosteder og områder som ikke er nevnt i katalogen/nettsiden. Når man reiser flere enn to personer sammen, må man regne med oppredning i ekstraseng/sovesofa. Vi garanterer at inntil tre personer får bo på samme hotell dersom de er booket på samme bookingnummer. Dersom man reiser alene kommer et enkeltromstillegg.

Innkvartering blir opplyst av Deturs guider ved ankomst til reisemålet og uspesifiserte gjester blir tildelt bosted sist. Flytting kan forekomme en eller flere ganger i løpet av oppholdet. Måltider er ikke inkludert, såfremt dette ikke er avtalt på forhånd mot ekstra kostnad. Grand-lit seng kan forekomme. 

Rengjøring er ikke inkludert, bortsett fra sluttrengjøring. Ønskemål om bosted, kvalitet, område eller spesielle ønsker noteres ikke. Forbruksartikler som toalettpapir, rengjøringsmiddel og oppvaskbørste er ikke inkludert. 

Reiselederservice og utfluktsmuligheter kan være begrenset. 

Reisende med krav til komfort og kvalitet anbefales ikke å velge uspesifisert reise. Det samme gjelder når barn inngår i reisefølget, da det ikke kan tilbys spesielle arrangementer for barna. Beløp som betales i forbindelse med oppgradering av bosted beregnes av Deturs personale på destinasjonen og må betales på reisemålet. 

Eventuelt oppkjøp forutsetter ledig kapasitet. I tillegg må man påberegne et gebyr på bostedet man flytter fra. Vi gjør oppmerksom på at dette vil bli dyrere enn å kjøpe spesifisert bosted på forhånd. 

Uspesifisert All Inclusive

Innkvartering med garanti for eget bosted på et all-inclusive hotell (minimum 3 stjerner) og med privat baderom/WC. For øvrig samme vilkår som andre uspesifiserte reiser.