detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Verdt å vite om Agia Marina

Fakta om Agia Marina

Strand

Lang og fin strand med grovkornet sand. Den østre delen har en barnevennlig langgrunn sandstrand. På Kreta kan undervannsstrømmer forekomme og flaggsystem finnes derfor på alle strender for gjesters sikkerhet. Utleie av solstoler og parasoller koster ca. 50kr/dag for et sett med to stoler og en parasoll.

Barnevennlighet

Smale fortau og høye fortauskanter. Nivåforskjeller forekommer. Mye biltrafikk på hovedveien som går gjennom anlegget. Når man reiser med barn egner de østre delene av Agia Marinas strand seg best, der det er mer langgrunn strand. I sentrum er det en velutrustet lekepark for barn med blant annet hoppetårn, elbiler og minigolf.

Flytid

Ca 4 timer fra Oslo

Innbyggertall

Fastboende: Ca 600 personer. I turistsesong: Ca 4 000 personer

Offentlig kommunikasjon

I enkelte tilfeller står det på bussen hvor den skal, men man bør alltid spørre bussjåføren hvor bussen går. Regionale og lokale busser kjører over hele øyen. Lokalbussen til Chania går hvert 20. minutt og koster ca. 1,60 euro. Hovedbusstasjonen for lengre reiser ligger i Chania By. Taxi er utstyrt med taksameter som alltid skal brukes. Ved kjøring til hotell kommer en ekstra kostnad på ca. 3 euro, mens man slipper dette om man får tak i taxi ved veien eller ved egne taxiholdeplasser. Cirkaprisen for taxi mellom Agia Marina og Chania er ca. 13 euro. På nattestid er det dobbel takst. Ved lengre utflukter eller kan ofte fastpris avtales på forhånd. Det finnes også taxisjåfører som utelukkende kjører utflukter.

Underholdning

I Agia Marina er underholdningstilbudet noe begrenset, men kan tilby flere restauranter og barer. For et større utvalg kan en tur til Platanias være et godt valg. Platanias er velkjent for sitt livlige uteliv – både på dag og nattestid. Det finnes mange restauranter, barer, nattklubber og diskoteker for enhver smak og alder. For barnefamilier anbefaler vi den fine lekeparken i sentrum av Marina, der det finnes hoppetårn, elbiler og mye annet moro.

Servicenummer

Du kan nå vårt personale på telefon +30 6945 229812. (Er dette det samme for norge?).

Shopping

Et lite utvalg av butikker finnes i sentrum. For shopping anbefaler vi en tur til Platanias eller Chania by. Varer som gull- og sølvsmykker, lær, krydder, oliven-produkter, lokale designerklær og sko er noe av det som er verdt å kjøpe.

Sport & aktiviteter

Langs strendene kan man prøve mange ulike vannsporter som vannscooter, fallskjerm etter båt, vannsykler og mye mer. Vi vil gjerne tipse om at en sykkeltur kan være en fin måte å oppleve noe nytt på, og det både organisert eller på egenhånd. Øya byr også på gode turmuligheter i løyper. Man kan også prøve dykking, gokart og bowling.

Transfer

Ca 45 minutter fra flyplassen til nærmeste hotell.

Spise ute

Brød og kuvertavgift er forekommer ofte ved bestilling. Et enkelt måltid koster ca. 70 kr, lunsj ca. 90 kr, middag ca. 120 kr og en øl ca. 30kr, vann på flaske ca. 6kr/liter.

Øvrig

Det er en trafikkert vei ved anlegget. For de hotellene som ligger på bergsiden må den trafikkerte veien krysses. Barn bør ikke krysse veien på egenhånd uten tilsyn fra en voksen. Det er mange husløse katter i nærhet av alpinanlegget og hotellene.

Avstånd

Agia Marina – Flyplass 22 km
Agia Marina - Chania By 9 km
Agia Marina – Platanias 1 km
Agia Marina – Gerani 6 km
Agia Marina - Kato Stalos 2 km

"Familiemoro på den fine stranden"

Bestill online

  • Fly & Hotell
  • Kun fly

Restplasser

Velg flyplass

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dager
  • Enveis
  • {{displaydateformat(LastMinuteListItem.FlyDate)}}
    • Kun fly
    • Fly & Hotell
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-