detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Verdt å vite om Kato Stalos

Fakta om Kato Stalos

Strand

Fin, bred langgrunn strand med grovkornet sant. På Kreta kan undervannsstrømmer forekomme flaggsystem er derfor innstallert på alle strender. Utleie av solstoler og parasol koster ca. 50kr/dag for ett sett på to stoler og en parasoll.

Barnevennlighet

Smale fortau, høye fortauskanter og nivåforskjeller. Mye biltrafikk på hovedveien som går gjennom anlegget. Mange restauranter er små og rommer ofte ikke store barnevogner, så derfor er mindre vogner er å foretrekke. De langgrunne strendene er egnet for barn.

Flytid

Ca 4 timer fra Oslo.

Innbyggertall

Fastboende: Ca 2000 personer. I turistsesong: Ca 6000 personer.

Offentlig kommunikasjon

I enkelte tilfeller står det på bussen hvor den skal, men man bør alltid spørre bussjåføren hvor bussen går. Regionale og lokale busser kjører over hele øyen. Lokalbussen til Chania går hvert 20. minutt og koster ca. 1,60 euro. Hovedbusstasjonen for lengre reiser ligger i Chania By. Taxi er utstyrt med taksameter som alltid skal brukes. Ved kjøring til hotell kommer en ekstra kostnad på ca. 3 euro, mens man slipper dette om man får tak i taxi ved veien eller ved egne taxiholdeplasser. Cirkaprisen for taxi mellom Agia Marina og Chania er ca. 13 euro. På nattestid er det dobbel takst. Ved lengre utflukter eller kan ofte fastpris avtales på forhånd. Det finnes også taxisjåfører som utelukkende kjører utflukter.

Underholdning

Utelivet er ganske rolig i Kato Stalos, men det er noen få barer og flere restauranter. For et større utvalg kan en tur til Platanias eller Chania være å foretrekke da disse er kjent for sitt livlige uteliv både dag og natt. Der finnes mange restauranter, barer, nattklubber for enhver smak og alder.

Servicenummer

Du kan nå vårt personale på telefon +30 6945 229812. (gjelder dette for norske reisende også?)

Shopping

Et lite utvalg av butikker finnes i sentrum. For shopping anbefaler vi en tur til Platanias eller Chania by. Varer som gull- og sølvsmykker, lær, krydder, oliven-produkter, lokale designerklær og sko er noe av det som er verdt å kjøpe.

Sport & aktiviteter

Langs strendene kan man prøve ut mange forskjellige vannsporter. Der kan man blant annet prøve vannscooter, fallskjerm etter båt, vannsykler og mye mer. Det finnes også organiserte sykkelturer, men man kan også leie sykkel og dra på sykkeltur på egenhånd. Øya kan også by på gode turmuligheter på bestemte løyper. Det er også mulighet for å prøve ut dykking, gokart og bowling.

Transfer

Ca 40 minutter fra flyplassen til nærmeste hotell.

Spise ute

Brød og kuvertavgift er forekommer ofte ved bestilling. Et enkelt måltid koster ca. 70 kr, lunsj ca. 90 kr, middag ca. 120 kr og en øl ca. 30kr, vann på flaske ca. 6kr/liter.

Øvrig

Det er en trafikkert vei ved anlegget. For de hotellene som ligger på bergsiden må den trafikkerte veien krysses. Barn bør ikke krysse veien på egenhånd uten tilsyn fra en voksen. Det er mange husløse katter i nærheten av hotellene.

Avstånd

Kato Stalos – Flyplass 20 km
Kato Stalos - Chania by 7 km
Kato Stalos – Platanias 3 km
Kato Stalos – Gerani 8 km
Kato Stalos - Agia Marina 2 km

"Avslappende ferie på stranden i Chania bypark"

Bestill online

  • Fly & Hotell
  • Kun fly

Restplasser

Velg flyplass

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dager
  • Enveis
  • {{displaydateformat(LastMinuteListItem.FlyDate)}}
    • Kun fly
    • Fly & Hotell
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-