detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Utflukter

Rethymnon Utflukter

Elafonissi

Fra nordkysten til sørvest på Kreta reiser vi gjennom små pittoreske byer. Vi kommer til å oppleve Kretas mangfoldige natur og en av Kretas fineste strender. Vi stopper i den lille byen Elos som er kjent for sine mange kastanjetrær. Turen fortsetter til øyen Elafonisi som ligger i Kretas sørvestre hjørne. Her skilles fastlandet og øyen kun ev en smal vannremse, noe som gjør at man kan spasere til øyen. Hvit strand som skinner i rosa, skaper en tropisk atmosfære der vi tilbringer resten av dagen.

Samariaravien

Vi vandrer gjennom den mektige Samariaravinen og det er mer ett eventyr enn en utflukt. Vandringen starter fra Omalosplatået som ligger 1000m over havet. Ravinen er 18 km lang og dermed den lengste i Europa. Den ender i det Libyske havet på sørkysten. Her ligger den lille fiskebyen Agi Romeli og her er det mulighet for å spise lunsj og bade. Utflukten fortsetter så med båt til Chora Sfakion eller Sougia by der bussen venter for å kjøre tilbake til hotellet. Vi anbefaler ordentlige sko som passer til mye gåing.

Obs! Utfluktsprogrammet over er et eksempel på noen av våre utflukter og flere finnes det i det lokale programmet. Prisene gjelder per person og er ca priser. Eksakte priser får du av guidene på plass, da både priser og utflukter kan endres iløpet av året avhengig av sesong. På noen utflukter har vi gjester av ulik nasjonalitet (nordisk) og det finnes kanskje ikke alltid en norsktalende guide. For at utfluktene skal gjennomføres må minimumsantallet av deltagere melde seg. Utfluktene kan bestiller på reisemålet og betales i Euro. Det er også mulig å betale med kredittkort.

"En populær feriedestinasjon for enhver smak"

Bestill online

  • Fly & Hotell
  • Kun fly

Restplasser

Velg flyplass

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dager
  • Enveis
  • {{displaydateformat(LastMinuteListItem.FlyDate)}}
    • Kun fly
    • Fly & Hotell
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-