detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Playa del Ingles

Playa del Ingles

Verdt å vite om Playa del Ingles

Avstander
Playa del Ingles-San Augustin 4 km 
Playa del Ingles-Meloneras 5 km 
Playa del Ingles-Puerto Rico 21 km 
Playa del Ingles-Puerto de Mogan 27 km 
Playa del Ingles-Las Palmas 55 km 
Playa del Ingles-Flyplass 30 km

Strand
Playa Del Ingles har en av de mest kjente strendene i Europa, og er omringet av San Agustin og Meloneras strand. Langs stranden finnes det flere offentlige toaletter og dusjer, og også små butikker som selger drikke, iskrem og annet snacks. Fra noen steder er det en del trapper for å komme seg til stranden, siden det er noen knauser i området. Langs stranden er det er veldig fin strandpromenade; Paseo Costa Canaria. Playa Del Ingles er i begynnelsen av sanddynene i Maspalomas, og rundt dette området finnes det også en nudiststrand.

Barnevennlig
Playa Del Ingles er veldig lett fremkommelig. Det er ikke så mange høydeforskjeller i byen, men fra noen av hotellene kan det være en del trapper for å komme til stranden. Det er ikke altfor mye trafikk i området.

Flytid
Fra Oslo, Gardermoen – ca. 6 timer

Guideservice
Under sesongen vil det være guider tilgjengelig på destinasjonens servicekontor, telefon og selvsagt på hotellene under gitte tidspunkt.

Folketall
Rundt 7500

Infrastruktur
Veldig lett å komme seg rundt i området, og komfortable lokalbusser til alle de omkringliggende byene og områdene. Det er busstopp over hele byen, samt en busstasjon.

Underholdning
I Playa Del Ingles er det mange restauranter, barer og natteliv. Det er også en årlig Pridefestival i området, som avholdes i Mai.

Sport & aktiviteter
Det er flere aktiviteter tilgjengelig på Gran Canaria, og øyn er veldig populær for fjellturer, sykling, fjellklatring og golfing.
Det er ikke så mye vannsportsaktiviteter i San Agustin siden dette er et mer rolig område. Go cart finnes kun 10 minutter nord for San agustin med to forskjellige baner. I Maspalomas er det også en vannpark, krokodillepark, kaktuspark og villevesten park; Sioux City.

Transfer
Rundt 25 minutter til det første hotellet.

Ut å spise
Godt utvalg av barer og restauranter. For et enkelt måltid er prisen rundt 10€, lunsj 7-8€, middag fra 17€, øl fra 4€, vannflaske 2,5€/L.

"Detur har et av norges beste utvalg av feriereiser til Playa del Ingles"

Bestill online

  • Fly & Hotell
  • Kun fly

Restplasser

Velg flyplass

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dager
  • Enveis
  • {{displaydateformat(LastMinuteListItem.FlyDate)}}
    • Kun fly
    • Fly & Hotell
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-