detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Hammamet Utflukter

Hammamet Utflukter

2-dager i Sahara

Vi drar fra Sousse til Douz den første dagen hvor vi kan besøke Collosseum i El Jem og huleboliger i Matmata hvor vi også spiser lunnsj. I Douz tar vi en tur med Dromedarer og overnatter på et fint hotell. Den andre dagen av utflukten drar vi tilbake til Sousse og på veien kommer vi til å stoppe ved Great Salt Lake, Chott El Jerid. Deretter går veien opp til en oase i fjellene i Chebika og vi får se Star Wars utsikten i Ong Jmel. På vei til Kairouan stopper vi for lunsj i Gafsa. I Kairouan stopper vi for å kunne ta bilder av den store moskéen. Lunsj, middag, frokost og inngangsbillett til Colllosseum er inkludert i prisen. Drikke og fotobillett er ekstra.

Karthago / Sidi Bou Said

Dette er en utflukt som passer for de som er interessert i historie. Vi besøker mange historiske steder i Kartago som f.eks den romerske porten, den romerske villaen, Tophet med mer. Men vi besøker også Byrsa Hill og Antius Pius romersk bad og Sidi Bou Said; den blå og hvite, kunstneriske byen. Lunsjen tar vi i La Goulette. Lunsj og innganger er inkludert i utflukten. Drikke er ekstra.

Berber Landsby

På denne utflukten vil vi få se litt av landsbygda i Tunisia. Vi starter med beduinmarkedet i Enfidha hvor gjestene kan kjøpe fine suvenirer og mer til en rimelig penge. Deretter vil vi gå videre til 200 meter over havet hvor det befinner seg et fint museum og mulighet for å nyte utsikten over det nordlige Tunisiske landskapet. Videre vil vi besøke en annen berber landsby med navn Jradou. Vi vil også få muligheten til å se vanntempelet i Zaghouan. Den inkludert lunsjen vil være i Douar Mitir i Jedidi. Drikke er ikke inkludert i utflukten.

Frigua

Vi besøker den fantastiske Enfida med ca. 427 dyr. Gjester kan enten gå sammen med guide eller på egenhånd. Her kan man gå i ca. 2 timer. Det er sjøløveshow og et delfinshow og man har mulighet til å få svømme med delfiner mot ekstra kostnad. Ingen måltider er inkludert.

Al Zahra

Dette showet vil presentere tunisisk historie med et fantastisk lys- og lydshow. Middag blir servert før showet og man vil få se tradisjonelle danser bli utført under middagen. Middag, brus, vann og rosévin er inkludert i utflukten. Øl og hvitvin er ekstra.

"Det tradisjonelle feriestedet med spa"

Bestill online

  • Fly & Hotell
  • Kun fly

Restplasser

Velg flyplass

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dager
  • Enveis
  • {{displaydateformat(LastMinuteListItem.FlyDate)}}
    • Kun fly
    • Fly & Hotell
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-