detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Sousse Utflukter

Sousse Utflukter

2-dager i Sahara

Vi drar fra Sousse til Douz den første dagen hvor vi kan besøke Collosseum i El Jem og huleboliger i Matmata hvor vi også spiser lunnsj. I Douz tar vi en tur med Dromedarer og overnatter på et fint hotell. Den andre dagen av utflukten drar vi tilbake til Sousse og på veien kommer vi til å stoppe ved Great Salt Lake, Chott El Jerid. Deretter går veien opp til en oase i fjellene i Chebika og vi får se Star Wars utsikten i Ong Jmel. På vei til Kairouan stopper vi for lunsj i Gafsa. I Kairouan stopper vi for å kunne ta bilder av den store moskéen. Lunsj, middag, frokost og inngangsbillett til Colllosseum er inkludert i prisen. Drikke og fotobillett er ekstra.

Karthago / Sidi Bou Said

Dette er en utflukt som passer for de som er interessert i historie. Vi besøker mange historiske steder i Kartago som f.eks den romerske porten, den romerske villaen, Tophet med mer. Men vi besøker også Byrsa Hill og Antius Pius romersk bad og Sidi Bou Said; den blå og hvite, kunstneriske byen. Lunsj og innganger er inkludert i utflukten. Drikke er ekstra.

Berber Landsby

På denne utflukten vil vi få se litt av landsbygda i Tunisia. Avreise fra Sousse til TAKROUNA. Ankomst til TAKROUNA (Berber landsbyen) her gjør vi et stop for å ta bilder, mat/drikkepause og besøke et museum. Turen fortsetter til ZAGHOUAN for å besøke et vanntempel fra det antikke Roma. Siste stop blir til markedet i HAMMAMET. Retur til hotellene.


Friguia

Vi besøker den fantastiske Friguia med ca. 427 dyr. Gjester kan enten gå sammen med guide eller på egenhånd. Her kan man gå i ca. 2 timer. Det er sjøløveshow og et delfinshow. Ingen måltider er inkludert.

Al Zahra

Dette showet vil presentere tunisisk historie med et fantastisk lys- og lydshow. Middag blir servert før showet og man vil få se tradisjonelle danser bli utført under middagen. Middag, brus, vann og rosévin er inkludert i utflukten. Øl og hvitvin er ekstra.

Dromedartur

I olivenlundene utenfor Sousse rir vi på dromedarer. Det er også mulighet for å ri på esel, hest eller hest og kjerre. Det vil være noe underholdning.

Firehjuling

Her vil vi kjøre med firehjuling i olivenlundene utenfor Sousse. Det vil bli 1,5 time med kjøring. Gruppen blir delt inn i to; for erfarne og nybegynnere. Barn under 16 år må ha foresattes underskrift for å kjøre. Barn under 12 år er dessverre ikke tillatt.

"Få det beste av to verdenen med strand- og byliv"

Bestill online

  • Fly & Hotell
  • Kun fly

Restplasser

Velg flyplass

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dager
  • Enveis
  • {{displaydateformat(LastMinuteListItem.FlyDate)}}
    • Kun fly
    • Fly & Hotell
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-