detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Tyrkia

Reiser til Tyrkia – det prisgunstige landet som har blitt en av nordmenns soleklare feriefavoritter!

De siste årene har Tyrkia for alvor seilt opp og blitt en av nordmenns soleklare favoritter når årets ferie skal velges. Det store landet med en rik og spennende historie, en lang kystlinje der solen skinner det meste av tiden og sandstrendene er mange og lange, en gjestfrihet som får den mest sjenerte til å føle seg hjemme, samt et kjøkken som omtales som et av verdens beste, er alle ingredienser som nok har bidratt til Tyrkias popularitet som reisemål.

Det faktum at den norske kronen ser ut til å ha mangedoblet verdi når man er på en  reise til Tyrkia er nok også en god bidragsyter. Selv på et stramt feriebudsjett kan en ferie til Tyrkia bli en meget hyggelig opplevelse. Dette er mye takket være det store utvalget av All-Inclusive hoteller, og velger du et av disse er det meste betalt før ferien i det hele tatt har startet. At feriedrømmen kan oppnås med kun en 4 timers flytur unna er også gunstig for ferieglade nordmenn.

Historie
De fleste har hørt om Istanbul, men Tyrkia er så mye mer enn bare Istanbul. Tyrkia består av 81 provinser. De mest populære turistmålene er Marmaris, Antalya og Alanya. På 1300-tallet var Tyrkia under Det osmanske riket. Hele Det osmanske riket omfattet Balkan, Midt-Østen og Nord-Afrika. Den 29. oktober 1923 ble republikken Tyrkia grunnlagt. Kemal Atatürk ble landets president og gjennomførte omfattende reformer for å omgjøre det gamle islamske Tyrkia til den moderne nasjonalstat det er i dag. Tyrkia har siden 2005 forhandlet om medlemskap i EU. 

Svært få land i verden har så mye kultur å by på som Tyrkia. Landet brer seg over to kontinenter og kan by på det beste fra både øst og vest. Vakre kystlinjer, vennlige mennesker, shopping, kulinarisk mat og deilig vin. Det tyrkiske kjøkken er kåret som verdens tredje beste. Tyrkiske spesialiteter må prøves – tyrkisk mat står rett og slett i en klasse for seg selv! Antalya er en millionby der man har så og si alt – sol, strand, shopping og kultur. 

"Detur har et av norges beste utvalg av feriereiser til Tyrkia"

Bestill online

  • Fly & Hotell
  • Kun fly

Restplasser

Velg flyplass

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dager
  • Enveis
  • {{displaydateformat(LastMinuteListItem.FlyDate)}}
    • Kun fly
    • Fly & Hotell
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-